Ulusoy Cim-Bom'a 2 yıldız alacak!

Adnan Polat'ın futbol şube sorumlusu yapmak istediği, yeni aday Adnan Öztürk'ün de listesinde olan Saffet Ulusoy G.Saray'da paylaşılamıyor.

Giriş Tarihi 16 Şubat 2010, 00:00 Güncelleme 16 Şubat 2010, 16:08
Ulusoy Cim-Bom’a 2 yıldız alacak!

İÇİNDEKİLER

Adnan Polat'ın futbol şube sorumlusu yapacağı iddia edilen, yeni aday Adnan Öztürk'ün de babasından istediği Saffet Ulusoy Galatasaray'da 1 numaralı gündem maddesi oldu. Haluk Ulusoy Bugün'e konuştu:

Oğlum korkunç Galatasaraylıdır. 1 değil 2 futbolcu alacak kudreti vardır.

Seyrantepe, Riva ve Ali Sami Yen projeleriyle adeta çağ atlatmaya hazırlanan Galatasaray'da, başkanlık koltuğu da artık daha cazip hale geldi. 27 Mart'taki kongre öncesi Adnan Polat'ın ilk rakibi Adnan Öztürk olurken, Refik Arkan'la beraber birkaç ismin daha adaylığını açıklaması bekleniyor. Başkan adayları, yönetim kurullarını güçlü isimlerle oluşturmanın peşinde. Polat'ın, federasyon eski başkanı Haluk Ulusoy'un oğlu Saffet Ulusoy'u listesine alacağı hata futbol şubesi sorumlularından birisi yapacağı iddia ediliyor. Baba Ulusoy ise bu konuda gazeteniz BUGÜN'e flaş açıklamalar yaptı.

POLAT'LA BİRLİKTE BÜYÜDÜK

Oğlunun yurt dışında olduğunu, dönünce tekrar konuşacağını belirten Ulusoy, "Yönetime girmeyi çok istiyor. Korkunç bir Galatasaray'lı! İsteği sürüyorsa, yolu açık olsun. Ama bu adım, kimin listesiyle olur bilemem!" dedi. Beraber büyüdüğü ve bir abi gördüğünü belirttiği Polat'la görüşme olmadığını dile getiren Ulusoy, "Adnan Öztürk bey de 5 ay kadar önce Saffet'i benden istedi. Ama o görüşme orada kalmıştı" ifadelerini kullandı.

SEÇİLME ENGELİ KALKTI

Saffet Ulusoy'un yönetime girmesi durumunda, Ulusoy Ailesi'nin her türlü desteği vereceğinin de altını çizen eski federasyon başkanı, "Oğlum yönetime, şunu alacağım bunu getireceğim diye girmez. Ancak üzerine düşeni maddi manevi yapacak kadar kudretli bir evlattır. 1 değil, 2 futbolcu da alır, Galatasaray'a hediye eder! Aslında önceki kongrede yönetime girecekti ama üyeliğinin 5. yılı tamamlanmamıştı. 3 ayı vardı" dedi.

Bir teşekkür etmediler

Ulusoy, kendisinin asla kulüp başkanlığını düşünmediğini de açıkladı ve şöyle konuştu: "Federasyon başkanlığı yapmış birisi olarak artık hiçbir kulüpte görev almam. Bunu herkes bilsin. Ben hayatım boyunca tarafsız oldum. Aksi gösterilmeye çalışıldı ama vicdanım rahat. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'na UEFA finalini ben aldım. Bir teşekkür etmediler. Olimpiyat Stadı'na da Şampiyonlar Ligi finalini ben getirdim. Yine teşekkür gelmedi. Olsun.."

BEN OLSAM FENER'İN STADINI ALIRDIM

Haluk Ulusoy, Saracoğlu Stadı'nın Euro 2016 adaylığında listeye alınan statlar arasında olmayışına da hayret ediyor. Şöyle konuşuyor: "Bursa, Eskişehir'i alıyorsun. Zaten birbirlerine çok yakınlar. O bölgede Anadolu'dan stat alacaksan, bu Saracoğlu olmalı. Orası bir futbol mabedi. Trabzon gibi bir futbol şehrini de almayarak, Karadeniz'i fethetme şansını kaçırdılar. Federasyonun tek yaptığı iş, yayın ihalesi. Başka gören varsa söylesin! Ama biz bu rakamı 45 milyon dolardan 220 milyon dolara çıkradığımız da, başkaları gibi ortalıkta havalara uçmadık. Hiddink'i getiriyorlarmış; Fatih Terim'den na fazlası var. Terim de dünya markası. Fiorentina, Milan, Galatasaray ve milli takım kariyeri ortada. Terim 240 milyar lira maaş aldığında "Bu kamunun parası" diye ayağa kalkanlar, Hiddink'i sabah akşam sorgulamak zorundadır. Ayrıca kamunun parası değil, federasyon devletten tek kuruş destek almaz.

Hagi'nin formasını hediye etmişti

Adnan Polat ile Ulusoy ailesinin yakınlığı geçmişe dayanıyor. Polat 5 yıl önce bir açık artırmada aldığı Hagi'nin formasını, "Kardeşim gibi gördüğüm" dediği Saffet Ulusoy'a hediye etmişti. Oğul Ulusoy, Özhan Canaydın'ın başkanlığı döneminde Galatasaray'a üye olmuştu. (Bugün)



TENİSÇİLERDEN SEKSİ POZLAR!

GALATASARAY'IN UNUTULMAZ FORMALARI

FENERBAHÇE'NİN UNUTULMAZ FORMALARI

TRABZONSPOR'UN UNUTULMAZ FORMALARI

BEŞİKTAŞ'IN EFSANE FORMALARI