Tam bir hayal kırıklığı

Galatasaray'ın uğruna 16 gol atan Nonda'yı gönderdiği Meksikalı futbolcu, sahada kaldığı 86 dakika boyunca, rakip kaleye ne şut çekebildi ne de isabetli orta yapabildi

Giriş Tarihi 07 Şubat 2010, 00:00 Güncelleme 07 Şubat 2010, 13:44
Tam bir hayal kırıklığı

İÇİNDEKİLER

RİJKAARD TAM ANLAMIYLA BOMBALADI

MİLAN TAKAS TEKLİF ETTİ

GALATASARAY SERVET'İ BİTİRDİ

Galatasaray'ın kadrosuna katmak için bu sezon 16 kez ağları havalandıran Nonda'yı gönderdiği Giovani Dos Santos, Kayseri'de Frank Rijkaard'dan formayı kaptı ama hazır olmayan Meksikalı oyuncu büyük hayal kırıklığı yarattı. Arkasında oynayan Caner ile anlaşamayan ve ikili mücadelelerde güçsüz olduğu gözlenen Giovani adeta "gizli sol açık"tı. Hollandalı teknik adam, Barcelona'dan eski talebesine kötü futboluna rağmen 86 dakika sabretti ve yerine Emre Çolak'ı oyuna soktu. Gio, bu süre içinde rakip kaleye tek şut atamadı; sadece 3 isabetsiz orta yaptı.

ALEX NEDEN BU KADAR ŞANSSIZ?

FENERBAHÇE İÇİN KARİYERİNİ TEHLİKEYE ATTI

Öte yandan FIFA'nın internet sitesine konuşan Brezilya asıllı Meksikalı yıldız, 2010 Dünya Kupası'nda oynayabilmek için G.Saray'a geldiğini söyledi. Giovani, "Güney Afrika'da oynamak rüyam. Bu rüyanın gerçekleşmesi için hocama iyi olduğumu göstermeliyim. Türkiye'ye gelme sebebim de tam bu: Kapasitemi ortaya koymak" dedi.

BİZİM HOCAMIZ BİR TANE

ANDRE SANTOS'A REDDEDİLEMEYECEK TEKLİF!

YAŞAR YALÇIN

3 BÜYÜKLERDE MEKİK DOKUDULAR!

FUTBOLCULAR BU LÜKS OTOMOBİLLERİ KULLANIYOR

AYAĞI KIRILAN FUTBOLCULAR

SPORUN EN SEKSİ ANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

TÜRKİYE'DE TOP KOŞTURAN EN İYİ KALECİLER