Brezilya’nın Terceiro Tempo gazetesi Brezilya Milli Takımının eski hocası Carlos Alberto Parreira’nın Türkiye Futbol Federasyonu ile görüşme halinde olduğunu iddia etti.
Daha önce F.Bahçe ile şampiyonluk yaşayan son olarak da Fluminense'deki görevini bırakan 66 yaşındaki Parreira'nın kulüp takımlarını çalıştırmak için çok yaşlı olduğunu düşündüğü Türk Milli Takımından gelen teklife sıcak baktığı iddia edildi. Parreira'yı Türk Milli takımının başına F.Bahçe'deyken birlikte çalıştığı bir kişinin teklif ettiği iddia edildi.
Bilindiği gibi ekim 23'de Güney Afrikayla anlaşan ünlü teknik direktör, dünya şampiyonası sonrası görevinden ayrılacak. Yani sadece dünya kupası için anlaştı. Zaten bu turnuva boyunca da A Milli takımımızın herhangi bir maçı yok. Avrupa Şampiyonası grup eleme maçları Dünya Şampiyonasından sonra başlayacak.