Fenerliler artık sokağa çıkabiliyor

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa galibiyeti futbolcuları morallendirdi. Bazı futbolcular Twente zaferini diriliş olarak görürken bazıları ise olaya farklı bir yaklaşımda bulundu.

Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Takvim'i Google'a ekleyin, doğru kaynaktan haberi alın!
Fenerliler artık sokağa çıkabiliyor
Alex: İsteyince neleri başarabileceğimizi gösterdik Volkan: Bu moral bizi ateşler Selçuk: İlaç oldu Bilica: Seriye bağlayacağız.

Twente zaferi, Fenerbahçe'de ölü toprağını kaldırdı. Hollanda ekibine bu sezon sahasında ilk yenilgiyi tattırarak Avrupa Ligi'nde gruptan lider çıkmayı garantileyen sarı-lacivertlilerde, kaybedilen özgüven geri geldi. Futbolcular, art arda yaptıkları açıklamalarla derin uykudan uyandıklarını söylediler.

Alex: İsteyince ve iyi motive olunca neleri başarabileceğimizi gösterdik. Twente zaferi dirilişimiz olacak.

Sokağa çıkamıyorduk

Volkan: Bize yakışmayan yenilgiler alıyorduk. Bu galibiyet bizi ateşleyecek. Gücümüzü kuvvetimizi ve ilk 8 haftada neler yaptığımızı birbirimize hatırlattık. Eskişehirspor'u da yeneceğiz.

Selçuk: İlaç gibi bir galibiyet aldık. Sokağa çıkamaz olmuştuk. Bu zafer bizi yeniden sokaklara geri döndürdü.

Bilica: Doğru zamanda alınmış bir galibiyet. Seriye bağlayıp ilk yarıda kalan 3 maçımızı da kazanacağız."

Daum, dünkü idmanöncesi futbolcularıylayarım saat süren bir top-lantı yaptı. Twente gali-biyeti nedeniyle takımıtebrik eden Alman hoca, uyarı yapmaktan da gerikalmadı: "Çok pozisyonverdik. Şans yanımızdaolmasa yenilebilirdik de.Eskişehir'de bu hatalarıtekrarlamamalıyız."

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler