Kendinize gelin!

G.Saray'ın iki kurmayı kaptanları toplantı odasına çağırarak,"Kimin ne problemi varsa bize iletin. İsteksiz oyuncuların başında siz geliyorsunuz. Derhal toparlanmalısınız" uyarısı yaptı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Ekim 2009 Güncelleme 30 Ekim 2009, 10:03

İÇİNDEKİLER

G.Saray'da Haldun Üstünel ve Adnan Sezgin dizginleri eline aldı. Bucaspor maçında sergilenen kötü futbol nedeniyle dün Florya'ya gelen Üstünel ve Sezgin idmanın ortasında 2 kaptan Arda ve Ayhan'ı tesislerde bulunan toplantı odasına çağırdı. Kaptanlara uyarıda bulunan ikili, "Takım içinde sorunlarla daha yakından ilgilenmelisiniz. Moraliniz her zaman üst düzeyde olmalı ama isteksiz oyuncuların başında siz geliyorsunuz" ifadesini kullandı.

SPOR TURU İÇİN TIKLAYINIZ

Ayhan tepki gösterdi
Üstünel ve Sezgin ayrıca, "G.Saray formasının değerini bilmeyeni anında yollarız. Herkes aklını başına toplasın. Her derdinize koşuyoruz ama siz sahada mücadele bile etmiyorsunuz. Buca maçını bile korkarak seyrettik" diye konuştu. Bu görüşmede Ayhan tepki göstererek, "Bizim moralimiz gayet iyi ama kimin ne sıkıntısı var onu bilmiyorum" cevabını verdi. Bu arada tecrübeli oyuncunun tesisleri sinirli bir şekilde terk ettiği görüldü.

Cumhuriyet aşkı bir başka
Galatasaraylı futbolcular Cumhuriyet'in 86. kuruluş yıl dönümünü coşkuyla kutladı. Antrenman öncesi saha ortasında toplanan Sarı-Kırmızılı oyuncular dev bir Türk bayrağıyla poz verirken renkli sahneler oluştu. Teknik heyet de futbolcularla birlikte fotoğraf çektirerek bu mutluluğa ortak oldu.

Galatasaray karara tepkili
PFDK'nın F.Bahçe'ye verdiği cezalardan sonra, G.Saray Yönetimi'nde sinir harbi yaşandı. Özellikle de Haldun Üstünel'in verilen cezaları çok az bulduğu öğrenildi. Üstünel'in bugün basın toplantısı düzenleyeceği bildirildi. 13.00'te Florya'da başlayacak toplantıda Üstünel'in sert açıklamalarda bulunması bekleniyor.

Az daha kör oluyordum
Keita'dan çarpıcı açıklama... G.Saray'ın Fildişili yıldızı F.Bahçe maçında başına gelen pet şişeyle ilgili olarak, "Benim Türkiye'deki hedeflerimde 2 gözümden birini kaybetmek yok. Gözüme gelen cisim futbol kariyerimi tehlikeye atabilirdi. Benim bakmakla yükümlü olduğum bir ailem var. Bunu insanlara çok iyi anlatmak gerekir" dedi.