Alanzinho'yu oynatmam

Trabzonspor'un hocası Broos, kendisine kimsenin bir baskı yapamayacağını belirtirken Alanzinho için de "Şu an onu takımda oynatmayı düşünmüyorum" diyerek Brezilyalı yıldızı sildiğini açıkladı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Ekim 2009 Güncelleme 28 Ekim 2009, 10:11

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor Teknik Direktörü Hugo Broos'tan gündem yaratacak şok açıklamalar... Belçikalı hoca, Yattara veya başka bir oyuncu hakkında kimsenin kendisine dayatma yapamayacağını söyleyerek, "Galatasaray maçında Yattara'yı ben oynattım. Yattara oyundan çıkarken sakindi, Engin ise tepkiliydi... Ancak iki oyuncuda benim için çok önemli" ifadesini kullandı.

SPOR TURU İÇİN TIKLAYINIZ...

BEŞİKTAŞ'I TAKİBE ALDIK

Broos, Alanzinho için de şu an onu ilk onbirde oynatmayı düşünmediğini belirterek "Alanzinho geçen yıl Ocak'ta geldi... O zaman da oynamıyordu. Geçen sezon da aynı soruları hocasına sordunuz mu?" diyerek eleştirilere sert yanıt verdi. Trabzon'un hocası, Beşiktaş maçı ile ilgili olarak ise "Ben ve Metin hoca 2,3 kez rakibi izledik. Wolfsburg önünde de seyredeceğiz" dedi.

GÖKHAN'DAN HODRİ MEYDAN
Trabzonspor'un golcü oyuncusu Gökhan Ünal bu sezon çok gol kaç rd ğ için kendisini eleştirenlere en güzel cevab sahada vereceğini söyledi. Bordo-Mavili oyuncu, "Sezon sonunda kaç gol att ğ m herkes görecek. Şimdiden hodri meydan diyorum" dedi.

ÖMER AYSAN İLK İDMANINA ÇIKTI
Trabzonspor, Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Broos yönetimindeki idmana yeni transfer Ömer Aysan da katıldı. Çalışmaya Almanya'da ameliyat olan Zafer Yelen dışında tüm oyuncular yer aldı. Çift kalede yedekler asları 3-2 yendi. As takımın gollerini Gökhan ve Colman, yedeklerin gollerini ise Umut (2) ve Song attı.