Müthiş seferberlik

İki cephede dış dünyayla tüm ilişki kesildi. Aziz Yıldırım ve Adnan Polat derbi için süper prim belirledi... F.Bahçe'de Alex, Güiza ve Lugano'nun, G.Saray'da ise Servet ve Hakan Balta'nın Pazar'a yetişmesi için doktorlar tüm gün çalışıyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Ekim 2009 Güncelleme 20 Ekim 2009, 00:28

İÇİNDEKİLER

"Bükreş-Derbi" hattı!
Fenerbahçe ve Galatasaray, "Bükreş-Derbi hattı" öncesi seferberlik ilan etmiş durumda... Ezeli rakipler, önce perşembe günü UEFA Avrupa Ligi'nde Rumen rakipleri Steaua Bükreş ve Dinamo Bükreş'le karşılaşacaklar, ardından da Şükrü Saracoğlu'nda dünya derbisine çıkacaklar. İki cephede de bu kritik dönemeç öncesinde yönetimden, futbolcusuna kadar herkes olağanüstü hal ilan etti.

Alex&Lugano umudu
Haftanın ilk günü idmanları açık tutan Fenerbahçe'nin hocası Daum dünkü çalışmaya basını ve taraftarı almadı. Galatasaray cephesinde de durum farklı değil... Rijkaard yine idmanı dış dünyaya kapattı. Derbi öncesi iki takımdaki en büyük sorun ise sakatlar. Fenerbahçe Alex, Güiza ve Lugano için seferberlik ilan edildi. Alex ve Lugano'nun pazar oynama ihtimali bulunurken, Güiza'nın şansının az olduğu öğrenildi.

Mutlaka iyileştirin!
Galatasaray'da ise Servet ve Hakan Balta endişesi yaşanıyor. Teknik direktör Rijkaard, defanstaki iki önemli ismin iyileştirilmesi için sağlık ekibine talimat verdi. Dev mücadele öncesinde yönetimler de tam mesai yapıyor. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Galatasaray Başkanı Adnan Polat'ın hafta boyunca tesislerde idmanları takip edeceği öğrenildi. Ayrıca iki yönetim de derbi galibiyeti için özel prim belirledi.

Alex Fener'in yüzde 50'si!
Fenerbahçe'nin Gaziantep yenilgisi, kaptan Alex'in takım için önemini birkez daha gözler önüne serdi. Kanarya, Sambacı'nın son 3 sezonda forma giymediği 16 maçta 8 kez puan kaybı yaşadı. Fener, Alex'siz 8 kez kazanırken, 6 mağlubiyet aldı, iki kez de rakipleriyle berabere kaldı.