Tekke Aslan oluyor

Bonservis bedeli ödememeyi alışkanlık haline getiren G.Saray, sıfır maliyetle Fatih Tekke'yi kadrosuna katıyor... Milli oyuncuyu başarılı yönetici Haldun Üstünel'in ikna ettiği bildirildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Ekim 2009 Güncelleme 14 Ekim 2009, 00:19

İÇİNDEKİLER

Zenit'te mutsuz olan ve beklediği ilgiyi Trabzonspor'dan göremeyen Fatih Tekke'nin Zenit'in "Sözleşmeyi 2 yıl daha uzatalım" teklifini hiç düşünmeden reddedip Galatasaray ile anlaştığı ortaya çıktı. Başarılı yönetici Haldun Üstünel'in gizlilik içinde yürüttüğü operasyonda milli oyuncu ile ön anlaşma yaptığı ve ocak ayında sıfır bonservis bedeli ile Fatih Tekke'nin transfer edileceği öğrenildi.

RIJKAARD DA SEVİNDİ
Devre arasında ısrarla stoper isteyen Rijkaard'ın Fatih gibi uluslararası bir golcüye çok sevindiği öğrenildi. Fatih aynı zamanda Leo Franco, Gökhan ve Mustafa'dan sonra 4. bonservissiz futbolcu olacak. Her fırsatta Türkiye'ye dönmek istediğini söyleyen Tekke için Trabzon ile F.Bahçe de girişimde bulunmuştu.

TRABZONSPOR'U YENİP ÇIKIŞA GEÇERİZ
Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Shabani Nonda, milli maçlar nedeniyle verilen aranın takıma çok iyi geldiğini belirterek, Trabzonspor, maçını çıkış maçı olarak gördüklerini söyledi. Kongolu futbolcu, "Her takım inişli-çıkışlı bir dönemden geçer. Biz de bu süreçten geçtik. Ama kaybımız fazla yok. Trabzonspor'u yenip bizden beklenen düzeye geleceğiz" diye konuştu

LYON'DAN iYi Ki KURTULMUSUM
Cimbom'un yıldız futbolcusu Keita Galatasaray'da inanılmaz bir şekilde mutlu olduğunu belirterek, eski takımı Lyon'u eleştiri bombardımanına tuttu. Fildişili oyuncu, "Bana Lyon'da seyirciler de dahil kimse yardım etmedi. Antrenör ve başkanın davranışları beni yıprattı. Gazeteler durmadan hakkımda olumsuz şeyler yazdı. Resmen Lyon'da saldırıya uğradım" dedi.

GALATASARAY'A SABRİ MÜJDESİ
Galatasaray, Trabzonspor ile oynayacağı Turkcell Süper Lig maçının hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Frank Rijkaard yönetimindeki idmanda Sarı- Kırmızılı futbolcuların kondisyon ağırlıklı çalışmalar yaptığı öğrenildi. Sakatlığı süren Emre Aşık takımdan ayrı çalışırken, Sabri Sarıoğlu antrenmanın tümünde takımla birlikte çalıştırıldı.

BİLETLER SATIŞTA
G.Saray'ın Pazar günü Ali Sami Yen'de Trabzonspor ile oynayacağı maçın biletleri satışa sunuldu. Bilet fiyatları 50 TL ile 385 TL arasında değişiyor. Bu arada 10. haftada F.Bahçe deplasmanındaki maç için G.Saray'a ayrılan biletlerin satışına ise Perşembe günü başlanacağı açıklandı.