Federasyon güveniyor!

Milliler'i yalnız bırakmayan Federasyon Başkanı Özgener, Belçika'yı yeneceğimizden emin...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Ekim 2009 Güncelleme 10 Ekim 2009, 10:54

İÇİNDEKİLER

Milli Takımımız'ı Hollanda'dan başlayarak Belçika'daki kampında da yalnız bırakmayan Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener ve yönetim kurulu üyeleri, galibiyetten emin... Milli Takım'ın dünkü antrenmanını tribünden izleyen Özgener, Fatih Terim ve futbolculara başarılar dileyip, moral verirken "Belki finallere gidemeyiz ama kalan 2 maçımızı da kazanacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

ADVOCAAT ÇOK İDDİALI
Belçika'nın yeni hocası Dick Advocaat "Türkiye karşısına iddialı çıkıyoruz, kazanmak için oynayacağız" dedi. Hollandalı hoca "Terim iyi arkadaşım. İki büyük antrenör olarak sahada birbirimize saygı göstereceğimizi sanıyorum. Ama bu maçla yeni bir başlangıç yapmak istiyorum" dedi.

HEDEF 165. ZAFER
Ay-Yıldızlı ekibimiz bu akşam Belçika deplasmanında tarihindeki 467. maçına çıkacak. Milli Takımımız geride kalan 245'i resmi 221'i özel olmak üzere toplam 466 karşılaşmada 164 galibiyet alırken, 112 de beraberlik elde etti.

DOSTLUK PANKARTI
Milli Takımımız'ın çarşamba günü Bursa'da oynayacağı Ermenistan maçı için hummalı bir çalışma yapılıyor. Gençlik Spor Bursa İl Müdürü Tamer Taşpınar, tribünde Atatürk'ün "Yurtta sulh, cihanda sulh" sözünün pankart olarak açılacağını söyledi.