Şimdi neredeler

Beşiktaş Teknik Direktörü yeni sezonda yaşadıkları şanssızlıkların gündeme getirilmediğini öne sürerek, "Şampiyon olurken kısmetli olduğumu söyleyenler nedense ortada yok" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Ekim 2009 Güncelleme 09 Ekim 2009, 09:00

İÇİNDEKİLER

Mustafa Denizli'den ince mesaj... Beşiktaş Teknik Direktörü geçen sezon kendisine şanslı yakıştırması yapanları eleştirerek, "Futbol şansı zaman zaman vardır. Hava, saha şartları ve topun gittiği noktalar gibi şartlardan kaynaklanan şans söz konusudur. Bu senede 2-3 kez göreceğimiz bir şeydir. Ancak bu sezon şanssızlıktan bahsedene rastlamadık. Geçen sezon şanssızlıktan bahsedenler şimdi nerede. Bir takım farklı da kazansa çok iyi de oynasa mutlaka eleştirilecektir. Ama bazı şeyler doğru izlenmeli" dedi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

GÜVENİ GERİ GETİRECEĞİZ

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli takımda azalan güveni de geri getireceklerini vurgulayarak, "En fazla değişiklik bizde. G.Saray, Fenerbahçe ve diğer kulüplerde hiç bu kadar değişim olmadı. Ekrem, İbrahim Toraman, Yusuf, Nobre, Bobo ve Tello'nun sakatlık sıkıntıları oldu. Bu takıma güveni geri getireceğiz" diye konuştu. Denizli, Tello ve Bobo'nun geçen sezonki görüntüsünden uzak olduğu yönündeki bir soruya ise, "İkisi de istediğimiz noktaya gelecek. Gelmek mecburiyetindeler" ifadesini kullandı.

BAŞKANDAN KARŞI ATAK
Beşiktaş'ta kongre rüzgarları erken eserken Hikmet Çetin'in aday olacağını duyan Yıldırım Demirören 13 Ekim Salı günü bir toplantı organize edecek. Beşiktaş Başkanı'nın Murat Aksu'nun muhtemel etkinliğini kırmayı planladığı öğrenilirken yeni projeleri gündeme getirecek.

KARTAL ŞUT ÇALIŞTI
Beşiktaş, Kas mpaşa maçının hazırlığını tek idmanla sürdürdü. Teknik Direktör Mustafa Denizli antrenmanda şut çalışmasına ağırlık verdi. İdman yarım sahada oynanan çift kale maçla bitti. Sivok, Tello, Yusuf Şimşek, Nihat, İsmail, Rüştü, İbrahim Kaş, Rıdvan ve Necip çalışmaya katılmadı.