Colman'a arkadaş!

Trabzon, Arjantin'in Independiente takımında oynayan Ignacio Piatti'ye kancayı taktı. Bordo-Mavililer Ünal Karaman'ın 15 günlük Güney Amerika turunda beğendiği Tangocu'yu ocakta getirmeyi planlıyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Ekim 2009 Güncelleme 08 Ekim 2009, 00:00

İÇİNDEKİLER

Ara transferde kadrosunu güçlendirecek olan Trabzonspor, çalışmalarına hız verdi... Sportif Direktör Ünal Karaman'ın 15 günlük G. Amerika gezisinde bir maçta izlediği ve çok beğendiği Arjantinli Ignacio Piatti'yi yönetime sunduğu öğrenildi. Orta sahada oynayan Tangocu'nun mücadele gücünün ve top tekniğinin yüksek olduğu bildirildi.

BİR ZAMANLAR CİMBOM'DAYDI!

Başkan Sadri Şener'in bu futbolcu hakkında vatandaşı Colman'dan bilgi alacağı ve büyük ihtimalle bu transfere onay vereceği ifade edildi. Bu arada 24 yaşındaki orta saha oyuncusunun 2002-2003 yılında Roma'dan Galatasaray'a transfer olduğu ancak hiç bir maçta forma giymeden Arjantin'in Tallares takımına gittiği öğrenildi.

6 AY DARBE YASAK
Trabzonsporlu futbolcu Gökhan Ünal, saç ektirdikten sonra topa vurmadığı iddiası üzerine operasyonu gerçekleştiren doktor son noktayı koydu. Uz. Dr. Servet Terziler, "Saç ekilen bölgeye en az 6 ay darbe gelmemelidir" dedi.