Gençler bilmez. Eskiden Dual marka pikaplar vardı. Oraya 45'lik tabir edilen plakları koyup, daha büyük boyutlu Long Play (uzun çalar) ayarına getirirdik. Yanim 33 devir yapardık konumu. O vakit elektrik motoruna bağlı olan dişliler ağır aksak döner, kalın, boğuk, don lastiği gibi uzayan sünen bir ses çıkardı.
TEKAÜT SPOR
Maç başlar başlamaz hemen anladım ki Fener'in kenar yönetimi takımı 33 devire ayar etmiş. "Yavaş yavaş oynayın, kımıl zararlısı gibi olun, aheste beste davranıp vakitten çalın, ilk maçtaki 3-1'in üstüne yatın."
Sonra da düşündüm, böyle demeseler ne olurdu ki? Fenerbahçe'nin zaten kol bacak kıpırdatacak, koşup, coşup, taşacak hali mi var? Haftalardır Süper Lig'de "Tekaüt Spor" kıvamında oynayan babam mı? Koca devrede tek beğendiğim şey Sivas'ın hocası Bülent' in takım elbisesiyle, bobstil bağladığı havalı kaşkolü oldu. Böyle giyinmesi son aylarda aldığı kiloları da saklamış, iyi olmuş.
ÜMİTLENDİM DOĞRUSU
Devre arasında düşündüm: "Acaba Celalettin müdür aşağı iner boy pos gösterip, "Doğru oynayın ülen!" deyip ürkütür mü Sivaslı gençleri?" Yani bir nevi Cerrah'i müdahaleyle takımı motive edip coşturur mu diye ümitlendim. Sivasspor oynarsa belki bizim takım da aşka gelir, ortaya futbol adına bir iki düzgün pozisyon çıkar fena mı?
Sonra bi de baktım ki doğru düşünmüşüm. Önce Sezer Badur akabinde Kamanan art arda kaleye 2 füze yolladı ama direkler sağ olsun.