Başbakan'dan çok önemli açıklamalar

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kastamonu'daki mitinge halka hitap etti.

Giriş Tarihi 25 Mart 2014, 00:00 Güncelleme 25 Mart 2014, 17:43
Başbakan’dan çok önemli açıklamalar

İÇİNDEKİLER

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kastamonu'daki mitinge halka hitap etti.

Muhsin Yazıcıoğlu kardeşimi rahmetle anıyorum. İstikbalimiz için, istiklalimiz için, şehirlerimiz için hayati bir seçime giriyoruz.30 Mart'ta ya eski Türkiye diyeceğiz, ya da yeni Türkiye diyeceğiz.Temiz siyaset diyenler oyunu AK Parti'ye versin.

CEMAAT DEĞİL ÖRGÜT!
Bu Pensilvanya'nın alim maskesi altında ne işler çevirdiğini anlatacağım. Edep dışı siyaseti nasıl yaptıklarını anlatacağım. Önce ahlaksız görüntülerle CHP'yi baştan sona dizayn ettiler. MHP'ye de ahlaksız görüntülerle saldırdılar. Sonra çözüm sürecini baltalama görevini üstlendiler. Ey Bahçeli madem vekillerine güveniyordun neden gönderdin.

Sayın Bahçeli, hayatım boyunca vatanımı milletimi kimseye satmadım. Onun hesabını siz verin. Bahçeli 'Sen, İmralı'ya ne söz verdin' dedi. Bahçeli, benim adım Tayyip Erdoğan. Ben hayatım boyunca, Rabbime hamdolsun, bu vatanımı, milletimi kimseye satmadım. Onun hesabını siz verin. Siz, Ecevit, sen Bahçeli ve Yılmaz, üçünüz beraber, burayla ilgili idam kararını sümenaltı ettiniz. Sümenaltı eden sensin. Niye itiraz etmedin Niye o zaman kalkıp da hükümetten çekilmedin.

Bizim çözüm sürecimiz farklı bir olaydır, MİT müsteşarımın görüşmesi ayrı bir olaydır.

Beni dinlediler, Cumhurbaşkanı'nı, Genelkurmay Başkanı'mı, bakanlarımı, milletvekillerimi dinlediler. Bunlar cemaat falan değil örgüt örgüt! Bunların yaptığından terör örgütünün ne farkı var. Bunlarda yalan var, takiyye var.

SALTANAT SARAYLARINDA YAŞIYOR
Bir odadan geldim diyor ama şimdi Pensilvanya'da saltanat saraylarında yaşıyor. Milletten topladıkları himmetleri buralara harcadılar. Pensilvanya'daki zat çıktı utanmadan sıkılmadan MHP, CHP ve BDP'ye destek verdi. Yeter ki AK Parti'ye oy vermeyin dedi. Kastamonu'da MHP'yi destekleme kararı aldılar

Şimdi buradan döndüğünüzde evlerinizin camlarına balkonlarına AK Parti, Türk bayrakları asmaya var mısınız? Bu psikolojik üstünlüktür her yeri bayraklarla donatın. Tehdit mi ediliyorsunuz? Hemen emniyete, kaymakamlığa ve valiliğe bildirin. Eğer gereği yapılmıyorsa bize bildirin biz gereğini yaparız. Benim vatandaşımı kimse tehditle sindiremez

ÖĞRENCİLERİ GÖRÜNTÜLERİN VAR DİYEREK TEHDİT EDİYORLAR
Bunlarda şantaj, tehdit, tuzak var, komplo var. Üniversiteli kızların erkek arkadaşlarıyla olan görüşmesini kaydetmişler, şantaj yapıyorlar. Evlerde kalan kız öğrencilere 'elimizde görüntülerin var' diyorlar. Kızımızın erkek arkadaşıyla konuşmasını görüntüleyip farklı anlamlar yükleyerek ailene veririz diyorlar. Bunlar örgüt örgüt! Esnafa 'telefon kayıtların elimizde bunları yayınlarız' diyerek tehdit ediyorlar. CHP ve MHP'ye oy verdirmek için yemin ettiriyorlar. İnanın bu yeminin hiç bir geçerliliği yok.

HARACA BAĞLAMIŞLAR
Metro Turizm'in sahibini tehdit etmişler. Görüntüler, konuşma kayıtların var yardım edeceksin demişler. Bugün açıkladı. Gazetelerde haberler var. Sanatçılara, iş adamlarına hiç çekinmeden tuzak kuruyorlar.

İŞTE BAŞBAKAN'IN BAHSETTİĞİ O HABER



SANDIKTA PARALEL TUZAK
Sandık üzerinden tuzaklara hazırlanıyorlar. Asla seçim kağıdının üzerine bir şeyler yazmayın. Karalanmış kağıt verirlerse almayın.

Oy pusulalarını geçersiz hale getirmek için gayret gösteriyorlar. Oy kullanacağınız pusulanın üzerinde en ufak bir kalem çiziği görmeyin. Gördüğünüz zaman iade edin. 'Kusura bakmayın ben bu oy pusulasını kullanmam' deyin. Bir kalem çiziği dahi olmasın. Tertemiz olacak oy pusulası. Mührü vuracağız, nereye, AK Parti'nin ambleminin altına mührü vuracağız ama yazmayacağız. Herhangi bir çizik atmayacağız.

Yalancının mumu yatsıya kadar yanar, bunlarınki yatsı olmadan söndü. '30 Mart'tan sonra sizi tutuklayacaklar, hapsedecekler, gözaltına alacaklar' diye yalanlarla kandırmaya çalışıyorlar. Bunlara da inanmayın. Biz bu terör örgütünün yöneticilerinin, suça bulaşanların inlerine kadar elbette gireceğiz. Ah benim temiz, ihlaslı, inançlı kardeşlerim, biz asla size karşı böyle bir provokasyona fırsat vermeyiz.

CHP ve MHP, Pensilvanya'nın kuyruğu oldu. Kastamonu'da yerel yönetimi değiştirmeye var mısın Kastamonu? Belediyecilik bunların işi değil, bizim işimiz.

Milli gelir 230 milyar dolardı. 12 yılda milli gelir 820 milyar dolar seviyesine çıktı. Bahçeli sen mi yaptın bunu? Gezi olayları fakir fukaraya zarar verdi. Kaymak tabakanın keyfi yerinde. Devlet işçisine memuruna borçlu olmaz. 3 yılda 13,5 katrilyon ödedik.

SSK'da Kılıçdaroğlu döneminde bırakın hastalarımızı ölülerimizi bile rehin aldılar.

BAŞKA DEVLETİN SAVCISI BU ALÇAKLIĞI YAPMAZDI
Bu Pensilvanya'nın yargıda emniyette uzantıları var. 30-35 yıldır sızmadıkları yer bırakmamışlar. Bakın, istihbarat teşkilatımızın tırlarına Adana'da alçakça bir operasyon yaptılar. İnanın başka devletin savcısı, emniyet birimi olsa o alçaklığı yapmazdı.

Devlete saldırı var MHP susar. MİT'e saldırı var, bu MHP neden susar? Çünkü Pensilvanya böyle ister

Düşürülen uçağa daha Suriye tepki vermeden, CHP tepki verdi. Bunların yayın organları, yandaş medyaları var ya hepsi birden tepki veriyor. Daha Suriye kendisini savunmadan CHP onun yerine Suriye'yi savunuyor.

Twitter'ı engelleyince AK Parti prestij kaybediyor diyorlar. Twitter önce mahkeme kararını uygulasın.

Sen kalkıp da Amerika'da Amerika Başkanına Tayyip Erdoğan'a yapılan hakareti yapamazsın. Yaptığın anda indirirler seni. Bu kalkacak Tayyip Erdoğan'a her türlü hakareti yapacak ve bunları Twitter'dan bütün uyarılara rağmen indirmeyecekler, aynı şekilde bakanlarıma bu tür şeyleri yapacaklar, uyarılara rağmen indirmeyecekler, mahkeme kararlarına rağmen indirmeyecekler, biz de seyredeceğiz. Ben şimdi o televizyonlara çıkanlara söylüyorum, siz Amerika'daki Twitter'ın mı avukatısınız, bu milletin başbakan, bakan veyahut da milletin mi avukatısınız?

Kılıçdaroğlu İsviçre'de 13 ayrı hesabımın olduğunu söylüyor. Madem biliyorsun, bul çıkar.

Bütün bu süre içerisinde bu CHP, MHP, BDP, Pensilvanya hep birlikte Baas rejiminin askerleri oldular