Cumhurbaşkanı'ndan Reyhanlı açıklaması

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Hatay'ın Reyhanlı ilçesine yaptığı ziyarette önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Gül saldırılarla ilgili "Bu terör olayını yaptıranlar, yapanlar, yardımcı olanlar eninde sonunda cezalarını göreceklerdir" dedi.

Giriş Tarihi 16 Mayıs 2013, 00:00 Güncelleme 16 Mayıs 2013, 15:50
Cumhurbaşkanı’ndan Reyhanlı açıklaması

İÇİNDEKİLER

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Reyhanlı'daki bombalı saldırılarla ilgili "Türkiye'de tek hamlede yapılan terör olaylarında en çok kayıp verdiğimiz ve en çok acı çektiğimiz bir olaydır. Bu olayı teşvik edenler, yapanlar, yardım edenler, herkesi şiddetle lanetliyorum. Ve bütün milletimizin de şunu bilmesini istiyorum ki bu terör olayını yaptıranlar, yapanlar, yardımcı olanlar eninde sonunda cezalarını göreceklerdir" dedi.

Gül, "Devlet sorumluluğu ve kararlılığı neyi gerektiriyorsa, bu muhakkak yapılacak. Bu olayın içinde, dışında, bir şekilde kimler bulaştıysa, kimler teşvik ettiyse hesabı sorulacaktır" dedi.

Gül, "Bütün vatandaşlarımıza hatırlatmak isterim. Sakın bu oyunlara gelmeyelim. Gün bu gündür, sağduyulu olma, birlik ve beraberlik, dayanışma içinde olma günüdür" dedi.