Kılıçdaroğlu'na özel iniş-çıkış...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul'da yürüyen merdivene ters yönden binmesi Ankara Büyükşehir Belediyesini de harekete geçirdi.

Giriş Tarihi 18 Şubat 2011, 00:00 Güncelleme 18 Şubat 2011, 17:35
Kılıçdaroğlu’na özel iniş-çıkış...

İÇİNDEKİLER

Bunun üzerine Belediye Meclis üyesi Ahmet Tunç Kızılayda bulunan metro girişine elinde iniş ve çıkış yazan yön levhalarını yerleştirdi.

Tunç basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Sayın Kılıçdaroğlu talihsiz bir kaza yaşadı. Yürüyen merdivenlerde yolunu şaşırdı. Demokrasilerde muhalefetin önemi çok büyük. Muhalefet liderleri bizim için önemlidir. Burada da Allah korusunu yolunu şaşırması için biz bu iniş ve çıkış levhalarını buraya ben asacağım. Bunları da şunun için asıyorum. Türkiye gergin günlerde yaşıyor ama arasıra da böyle espiriler olmalıdır. İnşallah buraya geldiğinde yolunu şaşırmaz. Ankaralı vatandaşlarımız yolunu şaşırmaz ama ben yinede asıyorum" dedi.

Tunç, önümüzdeki meclis toplantısında CHP'li üyelerin yön levhaları ile ilgili bir önerge vermesini beklediğini vermemeleri durumunda da kendilerinin vereceğini söyledi. Uygulamaya bazı vatandaşlar tepki gösterirken, bazıları da yön levhası uygulamasını doğru bulduklarını ifade ettiler.