MHP'de "Evet" kıyımı

Referandumun ardından MHP Kocaeli teşkilatında anayasa oylamasına 'evet' diyenler disiplin kuruluna sevk ediliyor.

Giriş Tarihi 22 Eylül 2010, 00:00 Güncelleme 22 Eylül 2010, 13:08
MHP’de Evet kıyımı

İÇİNDEKİLER

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)'nde, Derince İlçe Teşkilatı eski Başkanı Adil Gülez'in referandumda 'evet' dediği için, Dilovası Belediyesi eski Başkanı Musa Kahraman ise teşkilat aleyhine açıklamalar yaptığı gerekçesiyle ihraç talebiyle disipline sevk edilecek.

MHP Kocaeli teşkilatında, 'referandumda 'evet' için çalıştı ve teşkilat hakkında aleyhte sözler söylediği' iddia edilen iki partili, MHP teşkilatından ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edilecek.

MHP Kocaeli İl Başkanı Ruhi Çavdar'ın geçtiğimiz hafta yaptığı, "Referandumda 'evet' için çalışanları tespit ettik. Disipline göndereceğiz." açıklamasının ardından iki isme disiplin yolu gözüktü.

Bunlardan birisinin Derince İlçe eski Başkanı ve eski Derince Belediye Başkan adayı Adil Gülez olduğu öğrenildi. MHP'nin önde gelen isimlerinden Gülez'in, referandumda 'evet' kampanyasına destek verdiği için disipline sevk edileceği öğrenildi.

Dilovası eski Başkanı Musa Kahraman'ın ise teşkilat hakkında aleyhte sözler söylediği için disiplin kuruluna sevk edileceği öğrenildi.