Demokrasi şöleni: AK Partililerin coşkusu sokağa taştı!

Cumhurbaşkanı Genel Seçimlerinde sandıkların yüzde 96'sı açılırken, Başkan Erdoğan’ın oyu yüzde 49 oldu. Bu sonuçların üzerine AK Parti seçmeni güncel sonuçlar üzerine coşkularını sokaklara yansıtmaya başladı. Türkiye'nin dört bir yanından Türk bayrağı ve partilerin flamalarını alan vatandaşlar, bir araya gelerek adeta şölen havasında kutlama yaptı. Öte yandan AK Parti İstanbul İl Başkanlığı önünde toplanan partililer, büyük sevinç yaşadı. Konya'da da AK Parti'liler sokaklara çıkarak sevinç gösterisinde bulundu.

Giriş Tarihi 14 Mayıs 2023, 22:36 Güncelleme 15 Mayıs 2023, 02:50
Demokrasi şöleni: AK Partililerin coşkusu sokağa taştı!

İÇİNDEKİLER

Cumhurbaşkanı Genel Seçimi ve 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde, Cumhur İttifakı taraftarları Erzurum'da cadde ve sokaklara çıkarak erken kutlama yaptı.

ELLERDE BAYRAKLAR, DİLLERDE TEKBİRLER
Oy kullanımının saat 17.00'de sona ermesinin ardından araç ve yaya olarak ellerinde Türk bayrağı ve partilerinin flamalarını alanlar, Erzurum'un en işlek caddesi olan Cumhuriyet Caddesi'nde bir araya geldi.

AK PARTİLİLERİN COŞKUSU SOKAĞA TAŞTI
Zaman zaman yoğunluk nedeniyle caddedeki trafik tıkanınca kutlamalar şehrin dört bir tarafına yayıldı. Araçların üzerine çıkıp bayrak sallayanları, cadde ve sokakları dolduranlar da alkışlarla destekledi.

Vatandaşların coşkusu adeta yürek ısttı.

KONYA'DA DA AK PARTİ'LİLER SEVİNÇ GÖSTERİSİNDE BULUNDU
Kent merkezinde araçlarıyla sokak ve caddelerde araçlarıyla tur atan AK Parti'liler, kutlama yaptı. Kılıçarslan Meydanı'nda toplanan partililer, havai fişek atarak seçim sonucunu kutladı. AK Parti Konya İl Başkanlığı önünde toplanan partililer, seçim sonuçlarını parti önüne kurulan dev ekrandan takip ediyor.

İl Başkanı Hasan Angı, burada yaptığı açıklamada, Konya'nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a güçlü destek verdiğini söyledi. Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay da seçim sürecinde kendilerine destek verenlere teşekkür etti.

İSTANBUL'DA AK PARTİ'LİLERDEN SEVİNÇ GÖSTERİSİ
Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri oy verme işlemi tamamlandı. AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'na gelen partililer sevinç yaşadı.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı önünde toplanan partililer, AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti Genel Merkezi'ndeki balkon konuşmasını kurulan dev ekrandan izledi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN