Etiler'de ampül yanmadı

Bir önceki seçimde HDP'nin barajı aşması için elinden geleni yapan ve emanet oylarla amacına ulaşan Etiler, Bebek ve Nişantaşı tayfası, dün akşam hüsranla karanlığa gömüldü...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Kasım 2015 Güncelleme 02 Kasım 2015, 02:32
Etiler’de ampül yanmadı

İÇİNDEKİLER

7 Haziran seçimlerinde HDP'yi yere göğe sığdıramayan İstanbul'daki Beyaz Türkler'in yaşadığı Etiler, Bebek ve Nişantaşı semtleri, AK Parti'nin 1 Kasım zaferiyle ışıklarını yakamadı. AK Parti'nin tek başına iktidar olmasıyla Kandil de şaşkına döndü. Cici çocuk Selo'nun barajı aşmasına dahi sevinemeyen bu kesim, sonuçları sindirmek için kabuğuna çekildi. AK Parti düşmanlığıyla her fırsatta hükümet aleyhine açıklamalar yapan, Türkiye'nin geleceğini karartmak isteyenler hayal kırıklığına uğradı. HDP'nin ateşli destekçileri bu sonuçlar karşısında yerin dibine girdi. PKK ve yandaşları mağaralarından çıkamaz hale geldi.


AK Parti'nin seçim zaferi Türkiye'de olduğu gibi Gazze'de de büyük bir coşkuyla kutlandı. Gazzeliler ellerinde bayraklarla sokaklara çıkıp zafer turu attı.


Etiler sokakları akşam saatlerinde bomboş kaldı. Karanlığa gömülen sokaklarda adeta in cin top oynadı. HDP destekçileri evlerine kapanmaktan başka çare bulamadı.