Seçim sonuçlarını Takvim.com.tr'den takip edin

Türkiye nefesini tuttu, 1 Kasım Genel Seçimi'nin sonuçlarını bekliyor. Seçim sonuçlarını YSK’nın seçim yasakları kalktıktan itibaren en hızlı ve en doğru biçimde il il, ilçe ilçe Takvim.com.tr’den takip edebilirsiniz.

Giriş Tarihi 31 Ekim 2015, 00:00 Güncelleme 01 Kasım 2015, 01:58
Seçim sonuçlarını Takvim.com.tr’den takip edin

İÇİNDEKİLER

7'den 70'e tüm Türkiye nefesini tuttu 1 Kasım Genel Seçimi'nin sonuçlarını bekliyor. Bu seçim de 7 Haziran genel seçimleri gibi bir sonuç mu çıkacak, hangi parti hangi ilde birinci oldu, ilinizde ilçenizde seçim sonuçları nasıl gidiyor, en hızlı ve en doğru biçimde Takvim.com.tr'nin seçim sayfasından takip edebilirsiniz.


SEÇİM SAYFASINI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN!

Seçim sayfamızda sadece Meclis'teki, AK Parti CHP ve HDP'nin oy oranları yok, tüm partilerin aldıkları oyları ve oy oranlarına sayfamızdan ulaşabileceksiniz. Yine anlık olarak hangi ilde, hangi parti seçim sonuçlarına göre kaç milletvekili kazanabiliyor seçim sonuç sayfamızdan takip edebileceksiniz.

Ayrıca seçim sonuç sayfamızdan 2015 7 Haziran Genel Seçimlerinin, 2011 Genel Seçimlerinin, 2007 Genel Seçimlerinin ve 2002 Genel Seçimlerinin sonuçlarını, hangi partinin hangi ilde kaç oy aldığını ve hangi partinin kaç milletvekili çıkardığını öğrenebilirsiniz. Ayrıca Seçim sayfamızdan yerel seçim sonuçlarını ve hangi partinin Türkiye, il, ve ilçe bazında kaç oy adlığını görebilirsiniz.

SEÇİM SONUÇLARININ SOSYAL MEDYADA DA ADRESİ TAKVİM.COM.TR

Seçim sonuçlarını sosyal medyadan da Takvim.com.tr'den en hızlı ve en doğru şekilde takip edebilirsiniz.
Takvim'in sosyal medya hesapları;
Twitter: https://twitter.com/takvim,
Facebook: www.facebook.com/takvim.com.tr .