''HDP binalarına saldırıları şiddetle kınıyorum''

Başbakan Davutoğlu AK Parti Karaman mitinginde konuştu.

Giriş Tarihi 18 Mayıs 2015, 00:00 Güncelleme 18 Mayıs 2015, 14:16
’’HDP binalarına saldırıları şiddetle kınıyorum’’

İÇİNDEKİLER

Başbakan Ahmet Davutoğlu partisinin Karaman mitinginde konuştu.

İşte Davutoğlu'nun konuşmasından satırbaşları;

HDP binalarına saldırıları şiddetle kınıyorum. Sorumluların takipçisi olacağız. Saldırıyı gerçekleştirenlerin yakalanması için talimat verdim.'

AK Parti Genel Başkanı olarak, Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı olarak söylüyorum; kim seçim kampanyasına şiddet bulaştırırsa, kim seçim kampanyasında herhangi bir şekilde şiddete yönelik bir çağrıda bulunursa, bunun karşısında en önce AK Parti duracak.

Bütün partilere çağrıda bulunuyorum. Gelin bu saldırılara ortak bir tepki verelim. Türkiye'de herhangi bir siyasi partiye yapılan saldırı, bütün siyasi partilere yapılmıştır.

ÇARK ETTİLER
Bu seçime giderken başka oyunun içine girdiler. Meydan okudum. Eğer seçimi kaybedersek bırakırız, siz bırakmaya hazır mısınız dedik. Çark ettiler. Kılıçdaroğlu 'Eski oyumu çıkaramazsam bırakırım' diyor. Eski oyun neydi ki? Bahçeli, 'Oyum düşmezse bırakmam' diyor. Yüzde 13, yüzde 14 ile millete iktidar ümidi verebilir misin? HDP Eş Başkanı, 'Barajı geçmezsem' diyor. Bizde başarı da başarısızlıkta benimdir, gereğini yaparım diyorum. Arkalarında da dördüncü paralel çete. Ak Parti'yi iktidar yapar mıyız? Siyaset meydanında 1 doğru 4 yanlışı götürür.

Zalimlere karşı kıble kayası gibi durduğumuza şahit misiniz?

Türk donanması dünyanın öte yakasında tatbikat yaptı. Savaş gemilerimiz Afrika Kıtası'nı dolaştı. İşte kudretli Türkiye bu.

Türkiye Cumhuriyet Devleti'ni küresel bir güç yapacağız.

Seçime giderken başka oyunlar içine girdiler. Dörtlü çetenin hesabı AK Parti'yi zayıflatmaya çalışmak.

KARAMAN'A MÜJDELER
Hızlı tren Konya'dan Karaman'a gelecek, buradan Mersin'e inecek, Adana'dan Şanlıurfa'ya, Habur'a kadar gidecek.

Karaman, ulaşım hatlarımızın kavşak noktası olacak. Bir müjde daha, inşallah Karaman Havalimanının da etüt çalışmalarını tamamladık, hayata geçiriyoruz