''Kılıçdaroğlu istatistik verirken yalan söylüyor''

Başbakan Davutoğlu AK Parti Afyon mitinginde konuştu.

Giriş Tarihi 15 Mayıs 2015, 00:00 Güncelleme 15 Mayıs 2015, 18:04
’’Kılıçdaroğlu  istatistik verirken yalan söylüyor’’

İÇİNDEKİLER

Başbakan Ahmet Davutoğlu AK Parti Afyon mitinginde konuştu.

Davutoğlu'nun konuşmasının satırbaşları:
Afyon'dan yine meydan okuyorum. Çık 27 Mayıs'a darbe de. Görelim nasıl darbelere karış olduğunu. Dün ben, 'Adnan Menderes şehit edilirken, idama giderken CHP neredeydi ' diye sordum. Kılıçdaroğlu diyor ki: 'İnönü mektup yazmıştı.' Darbecilere mektup yazmayı iş zannediyorlar, iş. Biz, darbecilere mektup yazmayız, onların karşısında dimdik Afyonkarahisar'ın hisarı gibi dururuz. Mektup yazmışmış, bir tek kelam etti mi? Çıktı mı meydana 'Bu ülkenin Başbakanını asamazsınız.' dediler mi hayır.

AK PARTİ ZALİMLE DOST OLMAZ

Neden İsrail'de büyükelçimiz yok diyorlar. Biz Mescid-i Aksa'ya postallarla girenlerle dost olmayız. BM'de Filistin'inin tanındığı zaman yanlarında sadece Türkiye vardı. Filistin'i tanıyan sadece Türkiye Cumhuriyeti idi. Filistin'i savunan tek devlet Türkiye olduğu için şimdi tuzaklar kuruyorlar. Biliyorlar ki AK Parti'den zalime dost olmaz.

Yurtdışı ve yurtiçindeki çeteler Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ı, beni ve AK Parti'yi hedefe koyuyor, planlar yapıyor. Zafer bugün veya yarın mutlaka bizimdir.

Daha önce övgüler dizenler, daha önce bazı yayınlarla Türkiye iltifatlar yağdıranlar, niye şimdi uluslararası alanda karşımıza geçiyor biliyor musunuz ? Çünkü, biliyorlar ki AK Parti'den zalime dost olmaz, biliyor ki AK Parti 'dünya 5'ten büyüktür' diyor. İşte aramızdaki fark bu.

"İSPAT ET BUGÜN İSTİFA EDİYORUM, SEÇİME GİTMİYORUM"
Ya sayı bilmeyi bilmiyorsun, ya da dayak yemedin. Emeklimize de, esnafımıza da, çiftçimize de onuru biz kazandırdık, biz kazandıracağız. Ya bu sayı saymayı bilmiyor. Kılıçdaroğlu bin TL'nin altında 8 milyon emekli olduğunu ispat etsin istifa ederim. Emekliye seyyanen 100 TL zam yapıldı. 8 milyon emekli bin TL'nin altında maaş alıyor. iddiasını ispatlarsa ben hemen istifa ediyorum seçime gitmiyorum. ABD'den gelen bir reklamcının eline tutuşturduğu kağıdı okuyor. Ona yalan söyle gerisine karışma demişler. Kılıçdaroğlu daha istatistik verirken yalan söylüyor. Bu adam yalancı.

MÜJDELER
Doğumu ibraz eden her anneye ilk hediye devletten. Biz yapacağız demiyoruz yapıyoruz. Evlilikler kolaylaşacak. Hane kurmak, Aile kurmak kolaylaşacak. Biz hiçbir zaman verdiğimiz sözü yarım bırakmadık.

Konut hesabında biriktirilenin yüzde 20'si kadarını devlet ödeyecek.

Kim yanına bir yetim, bir öksüz alır bakarsa o aileye 750 lira yardım veriyoruz.

ÇIK 27 MAYIS'A DARBE DE
AK Parti'de darbecilik geleneği yoktur. Biz her zaman darbelere karşı çıktık Afyon'dan yine meydan okuyorum. Çık 27 Mayıs'a darbe de. Görelim nasıl darbelere karış olduğunu. Dün ben, 'Adnan Menderes şehit edilirken, idama giderken CHP neredeydi ' diye sordum.