İrina Shayk İstanbul’da: Boğaz’da annesi ve kızıyla konakladı

İrina Shayk, annesi ve kızıyla İstanbul’a geldi. Boğaz’da bir mekan yemek yiyen Shayk, makyajsız olduğu için fotoğraf taleplerini reddetti.

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
İrina Shayk İstanbul’da: Boğaz’da annesi ve kızıyla konakladı

Süper model İrina Shayk, geçtiğimiz yılın ardından yeniden İstanbul'a geldi. 2024 yılında bir markanın özel koleksiyonunu tanıtmak için ülkemize gelen dünyaca ünlü yıldızın İstanbul Boğazı'nda bulunan ünlü bir otelde annesi ve kızıyla konakladığı öğrenildi. Ünlü ismin, tatil için mi yoksa yeni bir proje için mi burada olduğuna ilişkin henüz bir bilgi paylaşılmazken, Shayk'ın İstanbul'u gezerek Türk yemeklerini tattığı ve özellikle kebaba bayıldığı öne sürüldü.

Geçtiğimiz gün Boğaz'daki lük bir restoranda yemek yiyen Shayk, mekandakiler tarafından ilgi odağı olurken, fotoğraf çektirmek isteyen garsonları da makyajı olmamasından dolayı reddetmiş.

İLK GELİŞİ 2011 YILI

Aşk hayatı da oldukça hareketli olan Irina Shayk, Tom Brady'den önce Bradley Cooper ile 2015-2019 yılları arasında birliktelik yaşamış ve kızları 'Lea' dünyaya gelmişti. Shayk, Türkiye'ye ilk kez eski sevgilisi Ronaldo ile 2011 yılında ayak basmıştı.

Annesi Rus, babası Tatar olan Irina Shayk, yıllar önceki röportajlarında Türk'e benzetildiğini söyledi.

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler