İcardi'yi sahalara çağıran taraflardan yengeye baskı!

Mauro İcardi sakatlıktan dönmeyince Galatasaraylı taraftarlar sevgilisi China Suarez’i sıkıştırdı. Yenge de, bu sezon olmasa da önümüzdeki sezon sahalarda olacağının mesajını verdi.

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
İcardi'yi sahalara çağıran taraflardan yengeye baskı!

Skandal olaylarıyla gündemden düşmeyen Wanda Nara ve Mauro Icardi ikilisi 10 yıllık evlilikleri sonrasında resmen boşanmıştı. Daha sonra ise Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Mauro Icardi, sürpriz bir şekilde China Suarez ile yeni bir aşka yelken açmıştı.

Mauro Icardi, sürpriz bir şekilde China Suarez ile yeni bir aşka yelken açmıştı. (Takvim.com.tr)

Sakatlığından dolayı forma giyemeyen İcardi, Arjantin'de sevgilisi ile gününü gün ediyordu. Çift, geçtiğimiz günlerde ise İtalya tatiline çıkmıştı. İkiliye binlerce yorum yağmıştı.

Sakatlığından dolayı forma giyemeyen yıldız futbolcu, bu sezon Galatasaray’a dışardan destek veriyor.(Takvim.com.tr)

TARAFTARDAN BASKI!
Gelen yorumların çoğu da Galatasaray taraftarındandı. China Suarez'e Instagram'dan, "Yenge adamı antrenmana yolla, yeter artık biraz çalışsın' diyerek baskı yaptılar. China Suarez bunun üzerine önceki gün Icardi'nin antrenman yaparken pozlarını paylaşıp, "Gelecek sezon için hazırlıklara başladı" mesajını verdi.

 İcardi, sevgilisi Suarez ile evlenmeye sıcak bakıyor.(Takvim.com.tr)

Şimdiden taraftar ile bağ kuran Yenge, önümüzdeki sezon tribünlerdeki yerini alacak gibi duruyor. İcardi'nin ise bu sezon sahalara dönemeyeceği kesinleşmiş oldu. İcardi, sevgilisi Suarez ile evlenmeye sıcak bakıyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler