İnci Taneleri'nin Piraye'si Selma Ergeç'ten Dilber yorumu! "Beklemiyordum ama o kısım..."

Önceki gün Etiler'de görüntülenen Selma Ergeç, ayaküstü gazetecilerin sorularını cevapladı. "Dilber karakterinin bu kadar tutacağını tahmin ediyor muydunuz?" sorusunu cevapladı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Mart 2024 Güncelleme 02 Mart 2024, 07:03
İnci Taneleri’nin Piraye’si Selma Ergeç’ten Dilber yorumu! Beklemiyordum ama o kısım...

İÇİNDEKİLER

Selma Ergeç, önceki gün Etiler'de görüntülendi. Mekan çıkışı elinde içecekler ile objektiflere yansıyan Ergeç, ayaküstü gazetecilerin sorularını cevapladı.

"Dilber karakterinin bu kadar tutacağını tahmin ediyor muydunuz?" sorusuna Ergeç, "Beklemiyordum ama o kısım benim uzmanlık alanıma girmiyor. Hazal çok güzel bir performans sergiledi" dedi.



AVŞAR KARDEŞLER!
Hülya Avşar, önceki gün İstinye'de görüntülendi. Her zaman tek başına yürüyüş yapan Avşar, bu kez uzun zamandır ortalarda görünmeyen kız kardeşi Helin Avşar ile objektiflere yansıdı. Oldukça neşeli olan abla-kardeş kendilerini çeken muhabirlere selam verdi. Hülya Avşar, "Her şey yolunda gördüğünüz gibi Helin ile yürüyoruz" ifadelerini kullandı.



SOĞU'KAAN'LI İKİLİ
Oyuncu Kaan Taşaner ve sevgilisi Seray Dura, önceki gün Nişantaşı'ndaydı. Apartmana girdikleri esnada görüntülenen sevgililer röportaj isteğini, "Sonra yapalım, biraz işlerimiz var" diyerek kibarca geri çevirdi. Taşaner'in dişleriyle ilgili sorun yaşadığı diş doktoruna geldiği öğrenildi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN