ATV’nin sevilen dizisi “Kardeşlerim" yeni bölümüyle damga vurdu! Otobüs kazasında hayatını kaybetti...

ATV’nin reyting rekoru kıran dizisi “Kardeşlerim”de önceki akşam yine heyecan dolu gelişmeler yaşandı. Trafik kazasında hayatını kaybeden Şengül’ün ölümü izleyicilerde şok etkisi yarattı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Ocak 2024 Güncelleme 15 Ocak 2024, 07:00
ATV’nin sevilen dizisi “Kardeşlerim yeni bölümüyle damga vurdu! Otobüs kazasında hayatını kaybetti...

İÇİNDEKİLER

Dizinin yayınlanan bu bölümünde, Yaman ile Suzan sürpriz evlilik ile herkesi şaşırtırlar. Ömer ve Lidya'yı da çağırıp, bebek beklediklerini de açıklarlar. Okulda ise gösteri için herkes eşleşir. Asiye ile de Ayaz eş olur ve aralarındaki çekim iyice artar. Berk'in babasının yalan söylediği ortaya çıkar. Ama Berk babasının yanında olur.



Onun evde kalmasını sağlar. Akif oyuncak ayı içinde bulduğu paraları kırlentlerin içine koyar. Onlar da okul kermesinde satışa çıkar. Şevval alır, sonra onları evdeki yardımcısına verir. Kadın paraları alıp kaçarken Akif ve çocuklar peşine düşer. İnşaatta sıkıştırırlar kadını ve arbede de paralar inşaattan aşağı saçılır ve paralar etraftaki insanlar tarafından yağmalanır.

Eve geldiklerinde ise acı haber gelir. Yozgat'tan kalkan otobüs kaza yapar ve Şengül içindedir. Feci olaydan kurtulan olamamıştır. Oğulcan ve Aybike annelerini kaybetmiştir.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN