Foto-finish! Engin Altan Düzyatan ailece dünyaca ünlü isimlerle Formula 1’i izledi

Engin Altan Düzyatan, Neslişah Alkoçlar, Aslışah Alkoçlar ve Kaan Demirağ, Abu Dabi’deki Formula 1 yarışını birlikte izledi. Burada dünya yıldızlarıyla bir araya gelen grup, adeta bol bol fotoğraf çektirdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Kasım 2023 Güncelleme 28 Kasım 2023, 07:06
Foto-finish! Engin Altan Düzyatan ailece dünyaca ünlü isimlerle Formula 1’i izledi

İÇİNDEKİLER

Sosyetenin ünlü çifti Aslışah Alkoçlar ve eşi Kaan Demirağ, Formula 1'i izlemek için soluğu Abu Dabi'de aldı. Ünlü çifte, Alkoçlar'ın ablası Neslişah Alkoçlar ve eşi Engin Altan Düzyatan da eşlik etti. Türkiye'den birçok ünlü isminde izlediği yarış, dünya çapındaki ünlüleri de ağırladı.

Sosyetik güzel Aslışah Alkoçlar, alandaki dünya yıldızlarıyla hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

Aslışah Alkoçlar; Jason Statham ve eşi Rosie Huntington-Whiteley, Irina Shayk, Orlando Bloom, Chris Hemsworth, Steve Harvey ve Naomi Campbell ile karelerini sosyal medya hesabından paylaştı.


PİSTE İNDİ!
Engin Altan Düzyatan da, yarışta dünyaca ünlü isimlerle bir araya geldi. Ünlü oyuncu, yarış sırasında Rus model Irina Shayk ile ayaküstü sohbet etti. Ayrıca Avustralyalı oyuncu Chris Hemsworth ile bir araya gelen Düzyatan, ünlü isimlerle fotoğraf çektirdi. Piste inen Neslişah Alkoçlar ise Formula 1'in yıldız isimleri Max Verstappen, Daniel Ricciardo, Charles Leclerc ve Fernando Alonso ile bir araya gelerek anı ölümsüzleştirdi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN