Ünlü yıldız Rihanna sahnelere dönüyor! 40 milyon dolarlık anlaşma yaptı

Henüz iki ay önce ikinci çocuğunu dünyaya getiren Rihanna, sahnelere gösterişli bir dönüş yapacak. Ünlü yıldız hem dünya turnesi hem de iki yeni albüm için yaklaşık 40 milyon dolarlık anlaşmaya imza attı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Ekim 2023 Güncelleme 25 Ekim 2023, 07:01
Ünlü yıldız Rihanna sahnelere dönüyor!  40 milyon dolarlık anlaşma yaptı

İÇİNDEKİLER

Mirror gazetesinin haberine göre, Live Nation şirketiyle dev bir anlaşmaya imza atan Barbadoslu şarkıcı Rihanna, bu anlaşmayla 2024 ve 2025 yıllarını kapsayan büyük bir dünya turnesine çıkacak ve iki yeni albüm yapacak.

Yıldız şarkıcı bu anlaşmaya göre 40 milyon doları cebine koyacak. Rap şarkıcısı A$AP Rocky ile birlikteliğinden 15 aylık RZA ve iki aylık Riot Rose adında iki oğlu olan 35 yaşındaki şarkıcı, şimdiden dünya turnesi için yaratıcı ekibiyle çalışmalara başladı.

HAZIRLIKLAR BAŞLADI
Gazeteye konuşan bir kaynak, "Anlaşma, dünya turnesini kolaylaştırmak için yapıldı ve Rihanna çocuklarını büyütürken yaratıcı ekibi, Los Angeles'ta sessizce çalışıyor" dedi.

Yeni doğum yapan Rihanna, çalışmaya hazır olduğunda turne hazırlıklarına katılacak ve iki yeni albüm için çalışacak. Aslında Rihanna, yeni doğum yaptığında çalışmaya başlamıştı. Bebeği henüz bir aylıkken, eylül ayında bir iç çamaşırı markasının tanıtım videosunda rol almıştı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN