İpin ucu kaçtı: Ünlü şarkıcı İrem Derici kesenin ağzını açtı! Tam tamına 3 milyon liralık sahne...

İrem Derici, Harbiye’de konser verdi. Derici, sahnesi için 3 milyon TL para harcadı. Yeni ayrıldığı Atakan Işıktutan sorulunca da, “Sahne şovumun önüne kimse geçemez” dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Ekim 2023 Güncelleme 11 Ekim 2023, 10:37
İpin ucu kaçtı: Ünlü şarkıcı İrem Derici kesenin ağzını açtı! Tam tamına 3 milyon liralık sahne...

İÇİNDEKİLER

İrem Derici, bir aydır aralıksız hazırlık çalışmalarını sürdürdüğü Harbiye Açık Hava konserinden önceki akşam zaferle çıktı. Son yılların en büyük prodüksiyonuna imza atan Derici ve ekibi, uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir şovla İstanbul seyircisinin karşısına çıktı. İrem Derici'nin sahne şovu için tam 3 milyon TL harcandı. 16 kişilik orkestrası ve 20 dansçıdan oluşan ekibiyle sahneye çıkan Derici'nin konserinde toplam 150 kişi çalıştı.



'ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK'
İrem Derici "Elimizden geleni yaptık, çalıştık, kazasız belasız bugünü geçirdik. Harcama kısmında ise 3 milyonu geçtik galiba, ipin ucu kaçtı" dedi.

Derici, muhabirlerin aşk hayatı ve Atakan Işıktutan ilgili gelen sorularına ise, "Bugün başka şeyler sorup benim 3 milyonluk sahne şovumun önüne geçemezsiniz. Hiç boşuna uğraşmayın. 3 gün sonra yine aşık olurum kimseye de hesap vermem" ifadelerini kullandı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN