Ortalık karışır! Fenerbahçeli Hande Yener'den Simge Sağın'a olay gönderme: "Ben olsam başka takımın maçına gitmezdim"

Fenerbahçeli Hande Yener, Galatasaray’ın kutlamalarına giden Beşiktaşlı Simge’ye gönderme yaptı. Yener, “Tutmadığım takımın maçına asla gitmezdim” diyerek, Simge’yi hedef aldı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Ekim 2023 Güncelleme 07 Ekim 2023, 07:17
Ortalık karışır! Fenerbahçeli Hande Yener’den Simge Sağın’a olay gönderme: Ben olsam başka takımın maçına gitmezdim

İÇİNDEKİLER

Sivri diliyle bilinen Hande Yener'in radarına bu kez de Simge takıldı.

Beşiktaşlı kimliğiyle bilinen Simge Sağın'ın "Aşkın Olayım" şarkısı İcardi'yle özdeşleşmiş ve yıldız futbolcunun her gol atmasının ardından statta çalınıyordu.

Geçtiğimiz yıl Sarı- Kırmızılıların şampiyon olmasının ardından Simge Sağın, kutlamalara katılmış ve Beşiktaş taraftarları tarafından protesto edilmişti.

Fenerbahçeli Yener, Beşiktaş taraftarı olan Simge Sağın'ın Galatasaray kutlamasına katılmasıyla ilgili gönderme yaptı. Bir youtube programına katılan Yener, "Fenerbahçeli iki futbolcu iki şarkımı sahiplendi. Maçta ya "Beni Sev" ya da "Sebastian" çalıyor. Ben de 'Stat beni çağırıyor' diyerek maça gittim.

"BEŞİKTAŞ BENİ DAVET ETTİ"
Şarkılarımı Beşiktaş ya da Galatasaraylı bir futbolcu sahiplenseydi onların stadına maça gitmezdim" dedi. Sözlerine devam eden Yener, "Simge Beşiktaşlı olarak Galatasaray'ın maçına gitti. Kendince çözdü durumu ama taraftarlar bunu anlamıyor. Bir kere beni Beşiktaş davet etti ama ben gitmedim" yorumunda bulundu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN