Sabancı yalısında mevlit! Hacı Sabancı ile Nazlı Sabancı’nın kızı Arzu Alara’nın 40'ı uçtu

Hacı Sabancı ve Nazlı Sabancı çiftinin 40 gün önce dünyaya gelen kızları ‘Arzu Alara’ için ailenin Boğaz’daki yalısında davet organize edildi. Davette bebek için mevlit okutuldu. Gelin ve kaynananın aynı renk elbise tercihleri de çok konuşuldu...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Eylül 2023 Güncelleme 29 Eylül 2023, 07:06
Sabancı yalısında mevlit! Hacı Sabancı ile Nazlı Sabancı’nın kızı Arzu Alara’nın 40’ı uçtu

İÇİNDEKİLER

Hacı Sabancı, sosyetik güzel Nazlı Sabancı ile 2021 yılında dünyaevine girmişti. Görkemli bir düğünle evlenen ikili, günlerce konuşulmuştu. Sosteyik çift, geçtiğimiz dönemde ise bebeklerini kucaklarına almıştı.



Bebek heyecanı yaşayan Hacı-Nazlı Sabancı çifti, kızlarına babaanne Arzu Sabancı'nın adını vermişti. Önceki gün ise Sabancı ailesinin yalısında bu kez de Arzu Alara bebek için mevlit okutuldu.

40 günlük olan bebek için yalıda bir davet organize edildi. Arzu Sabancı, mevlitten paylaştığı fotoğraflara, "Arzu Alara'mız 40 günlük oldu. Dualarımızla kutladık." notunu düştü.



TERCİHLERİ PEMBE OLDU!
Bir diğer yandan babaanne Arzu Sabancı ve anne Nazlı Sabancı'nın pembe tonlarında tercih ettiği kıyafetler de dikkat çekti. Nazlı Sabancı'nın toz pembe uzun elbisesinin fiyatı da ortaya çıktı. Fiyonk detaylı pembe elbisenin 4 bin 700 euro yani yaklaşık 135 bin TL değerinde olduğu öne sürüldü.
Nazlı Sabancı'nın binlerce liralık kıyafeti oldukça beğenildi.


Arzu Sabancı ve Nazlı Sabancı bir uyum içinde gelen misafirleri karşıladı.

Aile üyelerinin katılımıyla gerçekleşen mevlide cemiyetin seçkin isimleri de teşrif etti.


ARZU
ALARA'NIN
40'I ÇIKTI!