Kimseye aldanmadan üstsüz güneşlenmesi gündem olmuştu! Nesrin Cavadzade yaptığı paylaşımla hayranlarını heyecanlandırdı: Okuduklarınız doğru...

Güzel oyuncu Nesrin Cavadzade'nin kimseye aldırış etmeden üstsüz güneşlendiği pozlar sosyal medyada çok konuşulmuştu. Sevenlerinin geri dönüşünü sabırsızlıkla beklediği Cavadzade, müjdeyi verdi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan güzel oyuncu setlere geri döneceğini açıkladı. İşte sizler için derlediğimiz 18 Eylül TAKVİM gazetesi saklambaç haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Eylül 2023 Güncelleme 18 Eylül 2023, 07:01
Kimseye aldanmadan üstsüz güneşlenmesi gündem olmuştu! Nesrin Cavadzade yaptığı paylaşımla hayranlarını heyecanlandırdı: Okuduklarınız doğru...

İÇİNDEKİLER

Bir süredir ekranlardan olmayan ve setlere ara veren Nesrin Cavadzade, yaptığı paylaşımla hayranlarını heyecanlandırdı. Sevenlerinin geri dönüşünü sabırsızlıkla beklediği Cavadzade, sosyal medyadan müjde verdi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan güzel oyuncu, "Duyduklarınız, okuduklarınız doğru. Özledim ve kavuşuyoruz. Çok az kaldı" diyerek setlere döndüğünü duyurdu.



YASEMİN ŞOV!
Kuruçeşme Açıkhava sahnesi önceki gün, "Doğru Koca Nasıl Seçilir" isimli stand-up gösterisiyle başarılı komedyen Yasemin Sakallıoğlu'nu ağırladı. Sakallıoğlu'nun gösterisine ilgi yoğundu. Ünlü komedyenin hayranlarının metreler boyu oluşturduğu kuyruk Kuruçeşme'den Ortaköy'e kadar devam etti. Kapasitenin üstünde seyircinin ağırlandığı gece de 3 bin 500 kişi mekanı hıncahınç doldurdu.



SEZON HEYECANI!
Kaan Taşaner ve sevgilisi Seray Dura, önceki gün Bebek'te yürürken görüntülendi. Gazetecilere selam veren çift, "Sezon başlıyor artık. Yavaş yavaş yazı bitirdik sayılır. Okuduğumuz ve değerlendirdiğimiz projeler var" diye konuştu. Çift, daha sonra sahilde yürümeye devam etti. (Doğan SAVAŞ)



54 YIL SONRA AYNI SAHNE!
Erol Evgin, geçtiğimiz akşam Marmara Yelken Kulübü'nün kuruluşunun 65. yıl dönümünde sahne aldı. 1969 yılında "Moda 5 Orkestrası" ile sahneye ilk çıktığı yerin 65. yıl dönümünde konser veren Evgin, unutulmaz şarkılarını seslendirirken, dinleyiciler de ünlü sanatçıya eşlik etti.



KARADENİZ ÇIKARMASI
Pop müziğin sevilen ismi Serdar Ortaç, ekim ayında Karadeniz turuna çıkıyor. Yaptığı şarkılarla milyonların kalbine dokunan Ortaç, Karadeniz turnesi için geri sayıma başladı. Ünlü şarkıcı, konserlerin startını 12 Ekim'de Trabzon'da verecek. 3 şehir gezecek olan Ortaç, 13 Ekim Ordu ve 14 Ekim Samsun konserleri ile sevenleriyle buluşacak. Ünlü popçu, repertuvarında pop şarkıların yanı sıra Karadeniz müziklerine de yer verecek.



SIKI DİYET
Şarkıcı Zara, önceki akşam Girne'de sahne aldı. Şık kıyafeti ile dikkatleri üzerine çeken şarkıcı, sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kilo verdiği görülen Zara, diyet yaptığını belirtirken şunları söyledi: "Bir süredir diyet yapıyorum. Öğlen 16:00'dan sonra yemek yemiyorum. Sadece bitki çayları veya ödem attırıcılar kullanıyorum. Günde yaklaşık 16 saat aç kalıyorum. Bunun çok faydasını gördüm"



FİLTRELİ GÜZEL!
İzel, sosyal medyanın diline düştü. Sarı bir elbise tercih eden şarkıcı, resmi hesabından fotoğraflarını paylaştı. Ancak karelerde İzel'in filtreyi abartması takipçilerinin gözünden kaçmadı. Yüzüne gözüne ve dudaklarına yoğun filtre uygulayan şarkıcıya yorum yağdı. Kimileri kıyafet tercihini eleştirirken kimileri de, "Filtrede son nokta" yorumunda bulundu.



BEDEL ÖDEDİM
Son dönemin başarılı ismi Melike Şahin, geçtiğimiz akşam Maslak'ta sahne aldı. Şahin, sesi ve şarkılarıyla olduğu kadar pembe elbisesi ve şıklığıyla da sahnede inci gibi parladı. Konser sırasında seyircileriyle sohbet eden Şahin, "Yazdığım şarkıların bir gün çok dinleneceğini biliyordum. Çünkü bedel ödedim" dedi.



EMEKLİLİK YOK!
Funda Arar ve Kubat, geçtiğimiz akşam Girne'de sahne aldı. Ünlü ikili sahne öncesi soruları yanıtladı. Muhabirlerin "İkinize mutlaka program teklifleri geliyordur. Birlikte televizyon programı yapmak ister misiniz?" sorusuna Kubat "Yoğunluktan mümkün değil. Bu yıl Funda'nın yılı. Belki emekliliğimizde böyle bir program yaparız" dedi. Arar ise, "Ne emekliliği canım, halimden memnunum. Emekli olmayı düşünmüyorum" diyerek güldü.



MÜZİĞİN 'SİMGE'Sİ!
Bu yazın en çok konser veren isimlerinin başında gelen Simge, önceki akşam Çanakkale'de sevenleriyle buluştu. Binlerce kişinin izlediği konserde, Simge enerjisi ile herkesi coşturdu. "Aşkın Olayım", "Harcandıkça", "Öpücem", "Ben Bazen" gibi hitlerini seslendirirken tüm seyirci Simge'ye eşlik etti. Simge Çanakkale'ye "Çok güzelsiniz" diye seslendi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN