Gösterişli aşk sadece 8 ay sürdü: İrem Derici ve Atakan Işıktutan ilişkisinden ayrılık haberi geldi

Kendisinden 7 yaş küçük sevgilisi Atakan Işıktutan ile evliliğe doğru giden ilişkilerini bitirdiklerini açıklayan şarkıcı İrem Derici, kararın ardından birlikte olan fotoğraflarını tek tek sildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Eylül 2023 Güncelleme 10 Eylül 2023, 07:21
Gösterişli aşk sadece 8 ay sürdü: İrem Derici ve Atakan Işıktutan ilişkisinden ayrılık haberi geldi

İÇİNDEKİLER

Magazin dünyasının gözde çiftinden kötü haber geldi. Şarkıcı İrem Derici, 8 ay Survivor yarışmacısı Atakan Işıktutan ile aşk yaşadı.

Uzun yıllardır hareketli olan aşk hayatında mutluluğu yakalayan Derici, sevgilisiyle her anlarını sosyal medyadan paylaştı. İlişkileri dolu dizgin devam eden çifte evlenecekleri gözüyle bakıldı. Son olarak ikili aldıkları son kararla hayranlarını üzdü.

"VAKİT AYIRAMAZ OLDUK"
Derici, kendisinden 7 yaş küçük olan Işıktutan ile ayrıldıklarını açıkladı. Ayrılık haberinin duyulmasının ardından Instagram hesabından yazılı bir paylaşım yapan Derici, şu ifadeleri kullandı: "8 ay muhteşem bir şey yaşadık Atakan'la, hala benim için dünyanın en kıymetli insanı. Ama korkunç yoğun tempolarda çalışıyoruz ve yorgunuz. Birbirimize vakit ayıramaz olduk. Ayrılmamızın mantıklı olacağını düşündük"

HATIRALAR SİLİNDİ!
Bunun üzerine Atakan Işıktutan ile sessizliğini korurken, eski kız arkadaşının yaptığı açıklamayı kalp koyarak alıntılamakla yetindi. Derici kararın ardından sosyal medyadaki tüm paylaşımlarını sildi. Işıktutan ise şarkıcının doğum gününde yaptığı paylaşım dışındaki tüm kareleri hesabından kaldırdı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN