Bennu Gerede oğlunun kendinden 22 yaş büyük sevgilisiyle poz verdi! Olay kareye beğeni yağdı

Bennu Gerede, oğlunun kendinden 22 yaş büyük sevgilisi Bilge Öztürk ile olan ilişkisi hakkında “Olağanüstü bir birliktelik yaşıyorlar” diyerek onay vermişti. Bir dönem Tarkan ile aşk yaşayan ve popüler hale gelen Bilge Öztürk, son olarak anne Gerede ile poz verdi. İkilinin pozlarına beğeni yağdı. İşte sizler için derlediğimiz 28 Temmuz tarihli TAKVİM magazin haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Temmuz 2023 Güncelleme 28 Temmuz 2023, 06:58
Bennu Gerede oğlunun kendinden 22 yaş büyük sevgilisiyle poz verdi! Olay kareye beğeni yağdı

İÇİNDEKİLER

Bir dönem Tarkan ile aşk yaşayan ve popüler hale gelen Bilge Öztürk ilişkisini noktalamasının ardından gözlerden uzak bir hayat yaşamaya başlamıştı.

Yıllar sonra yeniden ortaya çıkan Öztürk, kendisinden 22 yaş küçük sevgilisi Daren Gerede Erkaya ile yaşadığı aşk yaşamaya başlamıştı.

Fotoğrafçı Bennu Gerede'nin oğlu Erkaya ile bir yıla yakındır birlikte olan Öztürk, son olarak anne Gerede ile poz verdi.

52 yaşındaki Bennu Gerede ve Bilge Öztürk'ün pozlarına beğeni yağdı.

SAKİLER YENİDEN!

Türk müziğinin başarılı grubu Sakiler yeni şarkıları, "Sürgün Aşkımız"la sevenleriyle yeniden buluştu. Hasan Gözetlik, Yücel Girgin ve Serkan Balkan'dan oluşan grup, 1999 yılında Hazal'ın seslendirdiği şarkıyı, kendi yorum ve düzenlemeleriyle müzikseverlerin beğenisine sundu. "Sürgün Aşkımız" tüm dijital platformlarda yerini aldı.

ÇAĞLA BUZ KESTİ!


Alaçatı'da tatil yapan Çağla Şıkel, oğlu Kuzey ile soğuk su ve buz dolu fıçıya girdi. Şıkel o anları ise Instagram hesabından paylaştı. Soğuk korkusunu yenebilmek için böyle bir deneyim yaşamak istediğini belirten ünlü manken, paylaşımına şu notu düştü: "O benden cesaret aldı, ben de ondan... Seninle böyle bir deneyimi yaşamak inanılmazdı. İyi ki benimleydin oğlum, teşekkür ederim"

BARBİE REKOR KIRDI!




Başrollerini Margot Robbie ve Ryan Gosling'in paylaştığı "BARBIE", Christopher Nolan'ın 2008 yapımı süper kahraman filmi "KARA ŞÖVALYE"nin gişe rekorunu kırdı.

Barbie'nin kendi dünyasından ayrılıp gerçek dünyada maceraya atılmasını konu alan "Barbie", 21 Temmuz Cuma günü Nolan'ın son filmi Oppenheimer'la aynı gün vizyona girdi.

"Barbie", 24 Temmuz Pazartesi günü ABD gişelerinde 26 milyon dolar hasılat elde etti. Böylece Greta Gerwig imzalı "Barbie", Christopher Nolan'ın yönettiği, Batman'in devam filmi "Kara Şövalye" 24,6 milyon dolarlık hasılat rekorunu kırdı.

BÜYÜK BAŞARI
Açılış yaptığı hafta sonu ABD'de 162 milyon dolar ve dünya çapında toplam 337 milyon dolar hasılat elde eden "Barbie", Warner Bros. için büyük bir finansal başarı sağladı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN