Turkısh 'Meghan': Andrea Agnelli iki çocuğunun annesi Deniz Akalın uğruna mirasını ellerinin tersiyle itti!

Andrea Agnelli, Deniz Akalın aşkı için 19.1 milyar dolarlık mirası elinin tersiyle itti. İtalyan basını da Türk güzeli, Prens Harry’nin uğruna Kraliyet Ailesi’ni reddettiği Meghan Markle’a benzetti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Mayıs 2023 Güncelleme 18 Mayıs 2023, 07:01
Turkısh ’Meghan’: Andrea Agnelli iki çocuğunun annesi Deniz Akalın uğruna mirasını ellerinin tersiyle itti!

İÇİNDEKİLER

2015'ten beri süren olaylı aşklarından iki çocukları bulunan Andrea Agnelli ile Deniz Akalın, geçtiğimiz ay gizli bir törenle evlenmişti.

29 Nisan'da Perugia eyaletinde küçük bir kasaba olan Lisciano Niccone'de evlenen çiftin nikah törenine bu ilişkiye başından beri karşı çıkan İtalyan milyarderin ailesi katılmadı.

Başta annesi Allegra Caracciolo'nun karşı çıktığı bu aşk uğruna tüm mirasını elinin tersiyle iten Agnelli, şirketlerin yönetim kurullarından da istifa etti.

BODRUM'DA TATİL PLANI
19.1 milyar dolarlık mirası elinin tersiyle iten Andrea Agnelli ile Deniz Akalın'ın aşkı ise İtalyan basını tarafından Meghan Markle ile Prens Harry'e benzetildi.

İtalyan basını, Akalın için "Türk Meghan" yorumları yaparken; tıpkı Prens Harry gibi Andrea Agnelli'nin de aşkı uğruna büyük bir gücü bıraktığı yazıldı.

Bu arada İtalya'yla olan tüm bağını neredeyse koparmaya karar veren Andrea Agnelli, Türk eşi ve iki çocuklarıyla artık Hollanda'da yaşayacak. İtalyan basınına göre olaylı çift, bu yaz da Bodrum'da uzun süreli bir tatil yapmayı planlıyor.


TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN