Sarmaş dolaş: Çapkınlığıyla bilinen Serkay Tütüncü gizemli bir kadınla fena yakalandı!

Anadolu Yakası’nda sır gece... Çapkınlığıyla bilinen Serkay Tütüncü, fena yakalandı. Oyuncu, gizemli bir kadınla sabaha kadar sarmaş dolaş eğlendi. İşte sizler için derlediğimiz 6 Mayıs tarihli Saklambaç haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Mayıs 2023 Güncelleme 06 Mayıs 2023, 07:02
Sarmaş dolaş: Çapkınlığıyla bilinen Serkay Tütüncü gizemli bir kadınla fena yakalandı!

İÇİNDEKİLER

Oyuncu İlayda Alişan ile yaşadığı aşkla adını duyuran yakışıklı oyuncu Serkay Tütüncü, önceki gece Anadolu Yakası'nda gittiği bir gece kulübünde çapkınlık turundaydı.

Gizemli bir güzelle samimi bir şekilde görüntülenen oyuncunun, keyfi de oldukça yerindeydi.

Birbirlerine sarılarak dans eden Tütüncü ve kız arkadaşı, sabahın ilk ışıklarına kadar mekanda eğlendi. (Doğan Savaş)



KAÇIŞ PLANI TUTMADI!
Nilüfer Gürbüz, geçtiğimiz aylarda Buğra Gülsoy'dan tek celsede boşanmıştı. Önceki akşam Mecidiyeköy'de bir partiye katılan Gürbüz, mekan dışında gazetecilerin beklediğini öğrenince partiyi sessiz sedasız terk etmeye çalıştı. Kaçarken yürüyen merdivenlerde patlayan flaşlara tebessüm etmekle yetindi. (Doğan SAVAŞ)

İLİŞKİYİ YALANLAMADI
Emina Jahovic, önceki gün Etiler'de çocuklarıyla alışveriş turundaydı. Jahovic, çıkışta gazetecilerin, "Emina hanım, geçtiğimiz günlerde finansçı Daniel Suntay ile aşk yaşadığınız haberleri çıktı. Bununla ilgili neler söyleyeceksiniz?'' sorusuna sessiz kaldı. Sorunun tekrar sorulması üzerine sinirlenen Jahoviç, "Haberlerle ilgili de diyecek bir şeyim yok'' diyerek ilişkiyi yalanlamadı. Jahovic'in sevgilisi ile birkaç gün önce de Cenevre'de olduğu öğrenildi.



BÜYÜK BULUŞMA
Dünyaca ünlü F1 pilotu Charles Leclerc ile Türk iş insanı Sercan Köse buluştu. Köse, Leclerc ile Monaco'da yemek yedi. İş insanı, yemeğin sonlarına doğru Leclerc Türkiye'ye davet etti. Köse, ünlü pilotun İstanbul'u çok sevdiğini ve gelmeyi çok istediğini belirtti.



ZARİF KADIN
Nesrin Cavadzade, sosyal medya üzerinden ardı ardına yaptığı paylaşımlarla takipçilerini telefonları başına kilitlemeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde transparan kıyafetlerle verdiği pozları paylaşan Cavadzade, bu kez de bikinisinin üzerine giydiği renkli kimonosuyla güzelliğini gözler önüne serdi. 40 yaşındaki oyuncu, 2 saatte 50 bin beğeni aldı.

YAZIN 'SİMGE'Sİ BELLİ!
Hem sesi hem de güzelliği ile adından söz ettiren Simge Sağın, yaz sezonunu açtı. Güzel şarkıcı, şezlong pozunu sosyal medya hesabından paylaştı. Siyah bir mayo tercih eden Sağın'ın, kumsaldan paylaştığı bu fotoğrafına binlerce beğeni yağdı. Birçok kişi de ünlü şarkıcıya, "Aşkın olayım" yorumu yaptı.



'İYİSİN' KLİPLENDİ
Elen Görgüzel'in "İyisin" isimli şarkısının klibi de görücüye çıktı. Zuhal Olcay'ın yıllar önce seslendirdiği şarkıyı 30 yıl sonra farklı yorumlayan Görgüzel, klipte çocukluk aşkı Ufuk Buyruk'u oynattı. Klipte, cesur ve iddialı kıyafetleri ile dikkat çeken güzel şarkıcı, tam not aldı.



KARTAL GÖZLÜ!
Depremzede çocuklar için harekete geçen Merve Boluğur, Hatay'daki çocuklara göz taraması yaptırmak için Op. Dr. Tuncay Sezgin ile bir araya geldi. İkili, bölgeye gidip ilk etapta 500 çocuğa göz taraması yapacak. Dr. Sezgin, muayene ettiği güzel oyuncu için de "Merve Hanım'ın göz çevresi altın orana sahip ve aynı zamanda 18 yaş sağlığında" dedi.

ALIŞVERİŞ ŞIKLIĞI
Pelin Karahan, geride bıraktığımız günlerde bir AVM'de objektiflere yansıdı. Tek başına geldiği alışveriş merkezinde mağazaları dolaşan ünlü oyuncu, kahve molası vermeyi ihmal etmedi. Pelin Karahan'ın alışveriş şıklığı da dikkatlerden kaçmadı.

NAZARA ÖNLEM
Hande Ünsal, geçtiğimiz akşam Ankara'da sahne aldı. Sıla Ceren Özyurt imzalı mavi elbisesiyle göz kamaştıran Ünsal, "Nazar değmesin diye mavi tercih ettim. Bu aralar çok nazara geldim" dedi. Başarılı sanatçı repertuvarıyla izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı.

ANLAMLI DÜET
Türk Böbrek Vakfı'nın gelenekselleştirdiği "Diyaliz hastalarına moral gecesi" organizasyonu 3 yıl aranın ardından önceki akşam gerçekleştirildi. Türk Böbrek Vakfı Başkanı Timur Erk ev sahipliğinde Yeşilköy'de düzenlenen gecede Murat Balkan sahne aldı. Balkan, 'Gökyüzünde Yalnız Gezen Yıldızlar' şarkısını oyuncu Tuğba Melis Türk ve Timur Erk ile beraber söyledi.



SINIRSIZ BAŞARI
ATV ekranlarının Bozdağ Film imzalı sevilen dizisi Ateş Kuşları, yapılan bir araştırmaya göre Almanya'da son bir ayda en çok izlenen diziler arasına girdi. Dünya çapında ölçümler yapan Parrot Analytics'in verilerine göre, Ateş Kuşları birçok uluslararası yapımı geride bırakarak en çok izlenen diziler arasında yerini aldı. Her Cuma akşamı izleyici ile buluşan dizinin başarısı ülke sınırlarını aştı. Ateş Kuşları'nın başrollerini İlayda Alişan, Hande Soral, Burak Tozkoparan ve Görkem Sevindik paylaşıyor.



ATV'DEN YENİ MÜJDE
Yıllardır izleyiciyi ekrana kilitleyen atv'den yeni bir dizi geliyor: Üvey Anne. Yaz sezonunda atv'de izleyicisiyle buluşacak olan, cast ve hazırlık çalışmaları devam eden "Üvey Anne" dizisinin erkek başrol oyuncusu belli oldu. Yapımcılığını H. Hakan Eren'in üstlendiği ONN Medya imzalı "Üvey Anne" dizisinin ilk ismi ekranların sevilen yüzü Kutsi oldu. Dokusu, taş evleri, unutulmaz gün batımı manzarası ve eşsiz doğa güzellikleri ile ekranda görsel şölen yaratacak olan Üvey Anne'nin çekimleri Muğla'da yapılacak...



SÜPER START...

Poll Production By Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşecek olan Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri için geri sayım başladı. 19 Mayıs'ta başlayacak olan konserler, müziğin dev isimlerini ağırlayacak. Ajda Pekkan, Yıldız Tilbe, Serdar Ortaç, gibi yıldız sanatçılar sevenleriyle bir araya gelecek.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN