'Ana' isyan: Beş aylık bebeğini eşi Arda Türkmen’e bırakıp Maldivler’e giden Fenomen Melodi Elbirliler'e linç yağmuru!

Fenomen Melodi Elbirliler, Maldivler’e iş gezisine gitti. Beş aylık bebeğini eşi Arda Türkmen’e emanet eden fenomen, sosyal medyadan linç edildi. Anneliğiyle ilgili yapılan yorumlara öfkelenen Melodi Elbirliler, ‘sanal terör’e dava açacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Mayıs 2023 Güncelleme 03 Mayıs 2023, 07:01
’Ana’ isyan: Beş aylık bebeğini eşi Arda Türkmen’e bırakıp Maldivler’e giden Fenomen Melodi Elbirliler’e linç yağmuru!

İÇİNDEKİLER

İnstagram'ın en gözde fenomenlerinden Melodi Elbirlier, 2021'de ünlü şef Arda Türkmen'le evlendi. Beş ay önce de kızı Siena'yı kucağına alan fenomen, önceki gün Maldivler'e gitti.

Her çalışan anne gibi işi gereği bu tatile gidip sosyal medyası için içerikler oluşturan Elbirlier, adeta sanal teröre maruz kaldı.

Beş aylık kızını bırakıp tatile gitmekle suçlanan fenomene, son derece çirkin yorumlar yapıldı.

"Sırf bedava diye kabul edilmiş bir seyahat! Yazık gerçekten. Bir de arada süt sağma görüntüleri atıp 'bakın ben anneliğimi yapıyorum' diyor" gibi yorumlar karşısında küplere binen Elbirlier, şu açıklamayı yaptı:

"Kötü kalpliliğinizde boğulun. Bu aldığınız ah'larla umarım rahat ediyorsunuzdur. 10 seneden fazladır bu işi yapıyorum. Bana, aileme, mesleğime, ilişkime, her şeye dilinizi uzattınız sesimi çıkarmadım ama konu, çocuğum olunca çok fena bozuşuruz."

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN