Sefo ile adı aşk iddialarına karışan Melisa Döngel'den aşk çıkmazı!

Son dönemde şarkıcı Sefo ile adı aşk iddialarına karışan Melisa Döngel geçtiğimiz gün Kuruçeşme'de bir partiye katıldı. Çıkışta gazetecilerin, "Aşk bitti mi?" sorusuna yanıt vermek istemeyen güzel oyuncu, "İş sorun bana ya. Şu an sadece iş odaklıyım" diyerek aşk sorularından kaçtı. İşte sizler için derlediğimiz 30 Nisan tarihli Saklambaç haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Nisan 2023 Güncelleme 30 Nisan 2023, 07:00
Sefo ile adı aşk iddialarına karışan Melisa Döngel’den aşk çıkmazı!

İÇİNDEKİLER

Melisa Döngel geçtiğimiz gün Kuruçeşme'de bir partiye katıldı. Çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Döngel, "Yaz için bir dizi ile görüşüyorum ama netleşen bir durum yok" dedi. Son dönemde şarkıcı Sefo ile adı aşk iddialarına karışan Döngel, geçtiğimiz haftalarda ayrılık kararı almıştı. Çevresine, "Birbirimizi tanımaya çalışıyorduk" diyen oyuncu, geçtiğimiz günlerde tekrardan şarkıcının sahnesini izlemeye gitmişti. Gazetecilerin, "Aşk bitti mi?" sorusuna yanıt vermek istemeyen güzel oyuncu, "İş sorun bana ya. Şu an sadece iş odaklıyım" diyerek aşk sorularından kaçtı. (Doğan SAVAŞ)



KENDİNİ DIŞARI ATTI!
Başarılı projelerle adından söz ettiren güzel oyuncu Gökçe Bahadır önceki gün İstinye'deydi. Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden Bahadır, havanın güzel olmasıyla kendisini dışarıya attığını ve her şeyin yolunda olduğunu belirtti. Güzel oyuncu, kısa süren sohbetin ardından alışverişe kaldığı yerden devam etti.



ANNE-OĞUL GEZMESİ!
İbrahim Büyükak'ın eşi Nurdan Büyükak, önceki gün oğlu Aslan Oktay ile İstinye'de bir AVM'de objektiflere yansıdı. Güzel havanın tadını alışverişte çıkaran Büyükak, muhabirlerin fotoğraf isteğini çevirmeyerek oğlu Aslan ile poz verdi.



SEVGİ SELİ!
İtalya'da geniş bir hayran kitlesine sahip olan yakışıklı oyuncu Can Yaman, minik hayranlarıyla bir araya geldi. "Break The Wall Tour" projesine geçtiğimiz ay start veren oyuncu, çocuklarla buluştu. Ünlü oyuncu, kendi hayatını anlatan kitabını hayranları için imzaladı ve onlarla fotoğraf çektirdi. Can Yaman, İtalya'da kurmuş olduğu derneği "Can Yaman for Children" ile yeni bir dayanışma gönüllere taht kurmuştu.



YÜZLERİ GÜLÜMSETTİ!
İkinci kez anne olan 32 yaşındaki oyuncu Hazal Kaya, kızı Süreyya'nın göğsünde yattığı anı paylaşarak yüzleri gülümsetti. Genç anne, Süreyya ile olan karesini hikaye kısmından paylaşıp şu notu düştü: "Böyle yüzünü kapatıp uyumak da ne ya? Fiko da böyle yapardı. Hangimizden acaba bu gen?"



TARZ KADIN!
Ekranların güzel ve başarılı oyuncularından Aslı Tandoğan, önceki Zincirlikuyu'daydı. Yakın bir arkadaşıyla birlikte görüntülenen ve yeni sezon ürünleri inceleyip alışveriş yapan Tandoğan'ın yeni tarzı ve şıklığı adeta göz kamaştırdı. Alışveriş sonrasında eşinin de eşlik etmesiyle kısa bir kahve molası vermeyi ihmal etmedi.



İMALI YANIT!
Oyuncu İlkin Tüfekçi, önceki gün Etiler'de alışveriş yaparken görüntülendi. Güzel oyuncu, Her şeyin yolunda olduğunu söyledi. Geçtiğimiz aylarda adı Çağatay Ulusoy ile aşk iddialarına karışan Tüfekçi, aşk soruları ile ilgili ise, "Pek özel hayatımla gündeme gelen birisi değilim. Bir şey konuşmayayım ki yeni bir şeye gebe bırakmayayım mevzuyu. Bir şey yok diyeyim" diyerek imalı bir yanıt verdi. (Doğan SAVAŞ)



HER ŞEY YOLUNDA...
Geçtığimiz ocak ayında birlikteliklerini sosyal medyadan ilan eden Şükrü Özyıldız ve Büşra Cebe aşka geldi. Ayna karşısında poz veren ikili, her şeyin yolunda olduğunu bu fotoğrafla göstermiş oldu. Sosyal medyadan da büyük beğeni alan bu fotoğrafa, "Hep mutlu olun" yorumları yapıldı.



HELA POZU...
Yaklaşık olarak dört aydır Atakan Işıktutan ile aşk yaşayan şarkıcı İrem Derici, geçtiğimiz gün uçak tuvaletinin aynasından çektiği bir kareyi takipçileriyle paylaştı. Şarkıcı, gönderisine; "Feci bi' saldım çayıra modundayım. Düşün ki uçak helasında çektiğim fotoğrafı post attım. Amaaaan..." mesajını yazdı.



GÖZ KAMAŞTIRDI
Melis Sezen, kariyerinin yanında özel hayatıyla da adından söz ettirmeye devam ediyor. Oyunculuğunun yanı sıra birçok markanın da reklam yüzü olan Sezen son yaptığı anlaşmadaki katalog çekiminden pozlarını sosyal medyadan da paylaştı. Güzel oyuncu, yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu.



KIZ KIZA YEMEK
Hülya Avşar'ın kızı Zehra Çilingiroğlu, önceki akşam Arnavutköy'de kız arkadaşları ile yemekteydi. Koyu sohbette olan Zehra ve arkadaşları, kendilerini görüntüleyen gazetecilere selam vermeyi ihmal etmedi. Uzun süre sohbet eden grup, daha sonra evlerinin yolunu tuttu. (Doğan SAVAŞ)



YOĞUN İLGİ
Geçtiğimiz günlerde çıkardığı "İkimize Birden" şarkısı ile dijital platformda büyük bir yükselişe imza atan Tuna Taşkın, İstanbul'da sevenleriyle buluştu. Günler öncesinden tüm rezervasyonları bitiren Taşkın hayranları konserin başlamasına saatler kala mekanı tıklım tıklım doldurdu. Ünlü şarkıcı, yoğun ilgiden dolayı memnuniyetini de dile getirdi.



ŞİMDİ 90'LAR
Eda- Metin Özülkü, Reyhan Karaca, Jale, Ümit Sayın ve Sibel Alaş'tan oluşan "Şimdi 90'lar", geçtiğimiz akşam Caddebostan'da konser verdi. Sanatçılar, biletleri günler öncesinden tükenen konserlerinde; "Sevdik Sevdalandık" tan "Adam" a, "Üzgünüm" den "Oyalama Beni" ye kadar 90'ların en güzel şarkılarını izleyenlerden oluşan büyük bir koro eşliğinde söyledi.



İSTANBUL'A DÖNDÜ!
İzzet Yıldızhan, önceki gün Zincirlikuyu'da görüntülendi. Oğlu ile birlikte objektiflere yansıyan şarkıcı, iş için bir süredir Diyarbakır'da olduğunu ve dönüşte ailesiyle bir araya geldiğini söyledi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN