Elde var ihanet: Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül el ele!

Çeşme'de bir mekanda kadınlarla sarmaş dolaş görüntü veren Kadir Doğulu, eşi Neslihan Atagül'le el ele görüntü vermeye devam ediyor. İhanet iddiaları ve beraberindeki imam nikahı bilmecesine aldırış etmeyen Atagül, Doğulu ile soluğu Bakü'de aldı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Nisan 2023 Güncelleme 30 Nisan 2023, 07:00
Elde var ihanet: Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül el ele!

İÇİNDEKİLER

Geçtığimiz günlerde Kadir Doğulu'nun Çeşme'de ihanet gecesi sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü.

Yaşananlardan sonra Doğulu ve Atagül ile ilgili çarpıcı iddialar ortaya atıldı.

Doğulu, 'ihanet' ve 'imam nikahı' iddialarını kesin bir dille yalanlamış, "O gün o kadıncağız dışında 80 kişiyle konuştum" açıklamasını yapmıştı.

EŞİNİ SAVUNDU!
Eşinin görüntüleriyle ilgili açıklama yapan güzel oyuncu ise "Gürültülü bir ortamda yapılan normal bir konuşma" dedi.

Görüntülerin ikilinin evliliğinde kriz yaratmaması şaşırtmıştı. İhanet söylemlerine aldırış etmeyen Atagül, bu süreçte eşini yalnız bırakmadı.

UMURSAMADILAR!
Neslihan Atagül'ün annesi Perihan Çıtlak ünlü çiftin ayrılacağını açıklarken, yeni bir gelişme daha yaşandı. Atagül ve Doğulu havalimanında Bakü'ye giderken görüntülendi. Çiftin iddiaları umursamadığı ve gülümsediği de dikkatlerden kaçmadı.

İkilinin el ele olduğu fotoğraf hayranları tarafından sosyal medyada paylaşıldı. Ayrıca çiftin, yaşanan bu olaylardan sonra sürekli el ele görüntü vermesi sosyal medyada, "Elde var ihanet" yorumlarını da beraberinde getirdi.



Havalimanında yakalanan çift, Kadıköy'de olduğu gibi yine el eleydi. Ardından bir hayranıyla fotoğraf çektiren ikili, hiçbir şey yaşanmamış gibi davrandı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN