Düğünde sponsor yarışı: Güzel oyuncu Eda Ece Basketbolcu Buğrahan Tuncer ile nişanlandı!

Eda Ece, Haziran’da evleneceği Buğrahan Tuncer’le önceki akşam nişanlandı. Ünlü çiftin birlikte yaşadıkları evde yapılan törenin en dikkat çeken yanı alyanslardan güzel oyuncunun kıyafeti ile takılarına kadar her detayın sponsorlu olmasıydı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Nisan 2023 Güncelleme 29 Nisan 2023, 06:59
Düğünde sponsor yarışı: Güzel oyuncu Eda Ece Basketbolcu Buğrahan Tuncer ile nişanlandı!

İÇİNDEKİLER

Yaklaşık dört yıldır birlikte olan Eda Ece ile Buğrahan Tuncer için hayatlarının en heyecanlı dönemi başladı...

20 Haziran'da İstanbul'daki lüks bir otelde dünya evine girecek olan güzel oyuncu ile Milli basketbolcu, önceki akşam da nişanlandı.

Sadeliğiyle dikkat çeken tören, ikilinin birlikte yaşadıkları evlerinde yapıldı.

Bu özel gününe ait kareleri 8 milyon kişinin takip ettiği Instagram hesabından paylaşan Eda Ece, güzelliği ve şıklığıyla tam not aldı. Nişanın en dikkat çeken yanlarından biri ise bu gecedeki her detayın sponsorlu olmasıydı.

Süsleme ve catering gibi tüm detayları iş birliği kapsamında çözen Eda Ece'nin kendi mücevherleri yine sponsorluydu.

HER DETAY İNDİRİMLİ!
Eda Ece ile Buğrahan Tuncer'in alyansları ise yine güzel oyuncunun Türkiye'deki reklam yüzü olduğu dünyaca ünlü bir mücevher firmasına aitti.

Son dönemdeki şöhreti sayesinde nişan törenini neredeyse bedavaya getiren Eda Ece'nin aynı yolu düğünde de izleyeceği öğrenildi.

Ece, sosyal medya ve marka iş birlikleri sayesinde düğün mekanından süslemeye, gelinlikten balayına kadar birçok detayı da uygun bir masrafla halledecek...

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN