'Koruma'lı alışveriş: Korumayla gezen Berkay Şahin eşi Özlem Ada Şahin’e de koruma tuttu!

Arda Turan’la yaşadığı olayların ardından korumayla gezen Berkay Şahin, eşi Özlem Ada Şahin’e de koruma tuttu. Geçtiğimiz gün çocuklarıyla alışverişe çıkan yengeyi, koruması adım adım takip etti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Nisan 2023 Güncelleme 26 Nisan 2023, 06:57
’Koruma’lı alışveriş: Korumayla gezen Berkay Şahin eşi Özlem Ada Şahin’e de koruma tuttu!

İÇİNDEKİLER

Yaşadığı sansasyonel olaylarla magazin gündeminden düşmeyen şarkıcı Berkay, yeni aldığı önlemlerle geniş yankı uyandırdı.

Arda Turan ile yaşadığı kavga sonrası burnu kırılan şarkıcı Şahin, olay sonrası tedbirini almıştı. O gün bu gündür tedbiri elden bırakmayan şarkıcı, korumasız hiçbir yere gitmiyordu.

TEDBİRLİ KONSER
Ramazan Bayramı'nda Kıbrıs'ta sahne alan ünlü popçuyu eşi Özlem Ada Şahin ve çocukları da yalnız bırakmadı.

Burada da önlemi bırakmayan Berkay, tam 3 tane korumayla yavru vatan Kıbrıs'ta konser verdi. Daha sonra İstanbul'a dönen aile aynı şekilde tutumunu sürdürdü.

Geçtiğimiz gün çocuklarıyla Etiler'de bir AVM'de görüntülenen Özlem Ada Şahin'in yanındaki koruması dikkat çekti. Daha önce korumayla görmediğimiz yenge, durum sorulunca ise, "Yardım ediyor, bir şey yok" şeklinde açıklama yaptı.

Panik halinde cevap verip yoluna devam eden Özlem Ada Şahin'e, Berkay'ın hangi nedenle koruma tuttuğu ise merak konusu oldu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN