'Kızım darp edildi' diyen Defne Samyeli’nden yeni açıklama: Kızımın arkasındayım!

Kızı Derin Talu’nun Emircan Şahin tarafından darp edildiğini doğrulayan Defne Samyeli, yasal sürecin başlatılmasının kızına bağlı olduğunu dile getirdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Nisan 2023 Güncelleme 22 Nisan 2023, 06:58
’Kızım darp edildi’ diyen Defne Samyeli’nden yeni açıklama: Kızımın arkasındayım!

İÇİNDEKİLER

Defne Samyeli, kızı Derin Talu'nun sevgilisi Emircan Şahin tarafından darp edildiği haberlerini doğrulamıştı.

"Gereken tüm açıklamaları ben yapacağım" diyen Samyeli, 19 yaşındaki kızının eski sevgilisine karşı açacağı olası dava konusunda da bilgilendirme yaptı.

ŞİDDET TOLERE EDİLEMEZ
Konuya ilişkin Instagram hesabınan paylaşım yapan şarkıcı, ''Kızım Derin Talu'nun, Emircan Şahin tarafından darp edildiğine dair haberler doğrudur.

Ailemizi çok derinden sarsan bu olay sonrası bir anne olarak benim için en önemlisi çocuğumun psikolojik ve fiziksel sağlığı... Şiddetin her türlüsü tolere edilemez.

Şiddeti yok sayıp, tolere edip, halı altına süpürdükçe bir sonraki çocuğumuzun, kardeşimizin hayatını tehlikeye atıyoruz" ifadelerini kullandı.

DERİN'İN RIZASINA BAĞLI
Samyeli, konunun mahkemeye intikal edip etmeyeceği hakkında ise, "Emircan Şahin hakkındaki yasal sürecin başlatılması kızım Derin Talu'nun rızasına bağlı bir konu. Ben onun iradesine paralel olarak bunun bizzat takipçisi olacağım" mesajını yazdı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN