Hande Erçel ve Hakan Sabancı çifti dolu dizgin aşkını dünya turuna taşıdı!

İlişkilerinin ilk başladığı günden itibaren magazin gündemine oturan Hande Erçel ve Hakan Sabancı aşklarına doludizgin devam ediyor. Avrupa'yı mesken tutan ünlü çift, Fransa, Finlandiya ve Danimarka'dan sonra bu kez de İtalya'ya tatile gitti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Nisan 2023 Güncelleme 22 Nisan 2023, 06:58
Hande Erçel ve Hakan Sabancı çifti dolu dizgin aşkını dünya turuna taşıdı!

İÇİNDEKİLER

Sosyetik çapkın Hakan Sabancı ve Hande Erçel'in ilişkisi tam gaz ediyor.

Geçmişteki ilişkilerini hep gözlerden uzak yaşayan Sabancı, diğer aşklarının aksine güzle oyuncuyla her fırsatta boy göstermeye devam ediyor.

Her fırsatta Erçel'in ayaklarını yerden kesen yakışıklı playboy, Fransa, Finlandiya ve Danimarka'nın ardından bu kez de biricik aşkını İtalya'ya götürdü.

İLK DURAK PARİS
Hakan Sabancı ilk jest olarak Hande Erçel'i Fransa'nın başkenti Paris'e götürmüştü.

Yeni başlayan ilişkilerine burada sağlam temeller atan çift, Paris'in aşk dolu havasına kapıldıktan sonra dönüşte İstanbul Havaalanı'nda birlikteliklerini resmen ilan etmişlerdi.

KUZEY IŞIKLARI
"Ciddi bir ilişki yaşıyoruz" diyen Sabancı, Paris'le de yetinmemişti.

Erçel'in elinden tutan sosyetik yakışıklı, bu kez de herkesin hayali olan "Kuzey Işıkları"nı görmek için sevgilisiyle Finlandiya'ya uçtu. Çiçeği burnunda aşıklar bu sefer de birlikte Kuzey Işıkları'nı seyretti.



MUTLULUK ÜLKESİ
Aşklarıyla herkesin dilinde olan Erçel ve Sabancı'nın bir sonraki durağı ise Danimarka oldu. Mutluluk denilince akla ilk gelen ülkelerden biri olan Danimarka'nın başkenti Kopenhag şehrine giden çift, burada da ilişkilerine farklı bir bakış açısı kattı.



ROTA BOLOGNA
Ramazan Bayramı'nı da boş geçmek istemeyen Hakan Sabancı ve Hande Erçel'in son durağı ise İtalya'nın Kızıl Şehri olarak bilinen Bologna oldu. Geçtiğimiz gün havalimanında görülen çift, Bologna'ya gitti. Ünlü çiftin, bir sonraki durağı daha şimdiden merak konusu oldu.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN