Demet Özdemir ile boşanma kararı alan Oğuzhan Koç’un eski aşklarından gönderme!

Demet Özdemir ile boşanma kararı alan Oğuzhan Koç’un eski aşkları üst üste göndermeler yaptı. Yağmur Tanrısevsin nispet yapar gibi boy boy fotoğraflarını sergilerken, Zeynep Koçak ise, “İlahi adalet” sözleriyle dikkat çekti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Nisan 2023 Güncelleme 16 Nisan 2023, 06:59
Demet Özdemir ile boşanma kararı alan Oğuzhan Koç’un eski aşklarından gönderme!

İÇİNDEKİLER

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir çifti geçtiğimiz Ağustos ayında nikâh masasına oturarak hayatlarını birleştirme kararı almışlardı.

Peri masalı gibi başlayan evlilik çıkan krizler sebebiyle kısa süre içerisinde bitti.

İkili yaptıkları ortak paylaşımda evliliklerini yürütemediklerini ve karşılıklı anlaşarak ayrılma kararı aldıklarını duyurmuşlardı.

İkilinin ayrılık haberleri magazin basınında uzun bir süre yer edinmişken, Oğuzhan Koç'un eskiden birliktelik yaşadığı oyuncu Zeynep Koçak'ın yaptığı yeni paylaşım kafaları karıştırdı.


ŞAŞKINLIK YARATTI!
Koçak, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafın altına "Oturdum ilahi adalet bekliyorum" notunu düşünce akıllara "Oğuzhan Koç'a gönderme mi yapıyor?" soruları geldi.

Koçak'ın paylaşımını gören kullanıcılar şaşkınlığa uğrarken diğer yandan da "İlahi adalet yerini buldu, İlahi adalet işte" yorumlarında bulundu.



NİSPET YAPTI!
Öte yandan Demet Özdemir'den önce uzun bir süre aşk yaşadığı Yağmur Tanrısevsin'den de art arda paylaşımlar geldi. Boşanma haberlerinin hemen ardından peş peşe fotoğraflarını yayınlayan güzel oyuncu adeta eski aşkına nispet yaptı.

Şu sıralar Barcelona tatilinde olan güzel oyuncuya, "Senin ahın tuttu", "Ne kaçırdığına gör bir bak" yorumları yapıldı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN