Yok böyle benzerlik: Güzel oyuncu Tuba Büyüküstün’ün balmumu heykeli ürküttü!

Tuba Büyüküstün’ün balmumu heykeli, önceki gün İstanbul’daki bir müzede sergilenmeye başladı. Annelerinin heykelini gören güzel oyuncunun ikizleri ise benzerlik karşısında ürktü.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Nisan 2023 Güncelleme 15 Nisan 2023, 06:59
Yok böyle benzerlik: Güzel oyuncu Tuba Büyüküstün’ün balmumu heykeli ürküttü!

İÇİNDEKİLER

Tuba Büyüküstün'ün profesyonel sanatçıların dokunuşlarıyla tasarlanan balmumu figürü, dün Madame Tussauds İstanbul'un koleksiyonundaki yerini aldı.

Kızları Maya ve Toprak'la kendi heykelinin açılış törenine katılan güzel oyuncu, "Benzerlik karşısında gözlerime inanamadım" dedi.

Güzel oyuncunun ikiz kızları ise annelerinin balmumu heykelini görünce çok şaşırdıklarını söyleyip ekledi: "Annemize çok benzediği için ilk başta biraz ürkütücü geldi ama buradaki en güzel heykel annemizinki." Son aylarda Paris'te yaşadığı hayatla ilgili de konuşan Tuba Büyüküstün, şöyle dedi:

'HAYALİMİ GERÇEKLEŞTİRDİM'
"Benim 20 senedir 1-2 yıl da olsa Paris'te yaşama hayalim vardı. Şu anda onu gerçekleştiriyorum." Bu arada güzel oyuncu, müzenin ay sonuna kadar satılacak biletlerinden elde edilen gelirin bir kısmının depremzedelere destek amacıyla UNICEF'e bağışlayacağını söyledi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN