Demet Özdemir ile boşanma kararı alan Oğuzhan Koç isyan etti! "Ben popstar..."

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç’un boşanma kararının ardından “Demet, Şampiyonlar Ligi’nde, Oğuzhan 2. Lig’de” yorumu yapıldı. Kariyeri başarılarla dolu olan ve çevresine “Ben popstar değil müzisyenim” diyen Koç, söylenenlere göre üzerinden yapılmaya çalışılan reyting oyunundan ise hayli rahatsız...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Nisan 2023 Güncelleme 15 Nisan 2023, 14:14
Demet Özdemir ile boşanma kararı alan Oğuzhan Koç isyan etti! Ben popstar...

İÇİNDEKİLER

İki yıllık aşklarını Ağustos 2022'de nikah masasına taşıyan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç'un boşanma kararı, bomba etkisi yarattı.

Herkes ayrılıkla ilgili ortaya farklı bir iddia atarken önceki gün bir köşe yazarının yaptığı "Demet, Şampiyonlar Ligi'nde; Oğuzhan, 2. Lig'de" yorumu tepki çekti.

Bu yorum karşısında üzüldüğü söylenen ünlü müzisyen, yakın çevresine "Ben Popstar değil müzisyenim. Bugüne kadar imza attığım sayısız şarkı hit oldu, olmaya da devam ediyor" serzenişinde bulundu.

Demet Özdemir ile kendi şöhretinin kıyaslanmasından rahatsız olan Oğuzhan Koç, üzerinden yapılmak istenen reyting oyunu karşısında da fazlasıyla kırıldı.

BAMBAŞKA BİRİ Mİ OLDU?
Çiftin kariyeri kıyaslandığında ise güzel oyuncu daha fazla şöhrete sahip olsa da son projesiyle umduğu reytingleri alamadı. Ünlü müzisyen ise son bir yılda üç reklam filmine imza attı ve son şarkılarıyla müzik listelerinde hep ilk 10'da yer aldı.

Öte yandan dün ortaya atılan bir iddiaya göreyse çifti boşanmaya götüren neden Demet Özdemir'in egosu ve alkol problemiydi. Güzel oyuncu, bu konuyla ilgili sessizliğini korurken ikilinin yakın cephesine göre Oğuzhan Koç da eşini evlendikten çok kısa bir süre sonra tanıyamamaya başladı...



BEYAZ PERDEDE HÜSRAN DEMETİ
Özdemir'in 2015'te rol aldığı "Tut Sözünü" filmini sadece 12 bin 208 kişi izlerken; güzel oyuncunun 2017'deki "Sen Kiminle Dans Ediyorsun?" filmini de 389 bin 595 kişi izlendi. Beyaz perdede Özdemir'e fark atan Oğuzhan Koç'un "Yol Arkadaşım" serisinin ilkini 2017'de 2 milyon 60 bin 866, 2018'deki ikinci filmi de 2 milyon 343 bin 218 kişi izledi.



450 MİLYON İZLENME
Sadece Youtube'daki video klipleri toplamda 450 milyon kez izlenen Oğuzhan Koç'un en çok tıklanan klibi bundan iki yıl önce beğeniye sunulan 'Kendime Sardım' şarkısı oldu. Youtube'da 700 bin abonesi olan Koç'un Gülben Ergen'le sözü ve müziği kendisine ait "Giden Günlerim Oldu" şarkısında yaptığı düet ise sadece Youtube'da tam 182 milyon kez dinlendi.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN