Güzel oyuncu Tuba Ünsal milyonluk villa için harekete geçti!

İstanbul ve Bodrum’da gayrimenkulleri olan Tuba Ünsal, yatırımda sınır aştı. Şimdilerde sevgilisi Serdar Turan’la Bali’de olan güzel oyuncu, burada yaklaşık 150 bin Euro’ya villa almak için kolları sıvadı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Nisan 2023 Güncelleme 13 Nisan 2023, 06:58
Güzel oyuncu Tuba Ünsal milyonluk villa için harekete geçti!

İÇİNDEKİLER

Magazin dünyasının gayrimenkul zenginleri arasında yer alan Tuba Ünsal, bugüne dek yer aldığı proje ve reklamlardan kazandıklarıyla birçok ev sahibi oldu.

2018'de İstanbul Şile'de 3 milyon TL'ye dillere destan bir çiftlik satın alan güzel oyuncunun İstanbul'un çeşitli semtleriyle Bodrum'da da yatırımları olduğu biliniyor.

Şimdilerde sosyetik sevgilisi Serdar Turan'la Bali'de tatilde olan Tuba Ünsal, birçok ünlü gibi buraya yatırım yapmak için kolları sıvadı.

Egzotik adanın güneyinde yer alan Canggu bölgesinden klasik Bali tarzı villalar bakan Tuba Ünsal, söylenenlere göre gözüne 150 bin Euro'luk iki odalı bir evi kestirdi.

Güzel oyuncunun yaklaşık 3 milyon 200 bin TL olan villayı satın aldığı takdirde kiralama sistemiyle para kazanacağı da tahmin ediliyor.

Bu arada Bali'de ev sahibi olan ünlüler arasında Bennu Gerede, Irmak Ünal ve Şeyma Subaşı'nın Mısırlı aşkı Mohammed Alsaloussi var.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN