Sinan Akçıl depremzedeleri yalnız bırakmıyor!

Asrın felaketi sonrası yaptığı ‘Elini Uzat’ şarkısının tüm gelirini AFAD’a bağışlayan Sinan Akçıl, depremzedelerin halen yanında... ‘Bizim derdimiz şov değil’ diyen ünlü müzisyen, geçtiğimiz gün çadır kentlerdeydi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Nisan 2023 Güncelleme 04 Nisan 2023, 06:59
Sinan Akçıl depremzedeleri yalnız bırakmıyor!

İÇİNDEKİLER

Pop müziğin dev ismi Sinan Akçıl, geçtiğimiz günlerde Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın düzenlemiş olduğu etkinlik kapsamında Nurdağı, İslahiye, Kırıkhan ve İskenderun çadır kentlerini ziyaret etti.



Duygusal anların da yaşandığı ziyarette Akçıl, yanında getirdiği oyuncakları etrafını saran çocuklara dağıttı.



İftar saati geldiğinde çadır kentteki bir ailenin çadırına konuk olan ünlü müzisyen, iftarını aile ile beraber açtı.



Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Akçıl, şunları söyledi: "Sayın Bakanımız Mehmet Kasapoğlu ile konuştuk ve vatandaşlarımızın yanlarında olmak istedik. Depremden zarar gören tüm illere, ilçelere, köylere gideceğiz; onların yanında olduğumuzu göstereceğiz. Sadece gelip fotoğraf çektirip şov yapıp gidenler değil gerçekten yaraların sarılması için çalışanlardan olacağız."



FAZIL'A 'SAY'DIRDI
Akçıl, sosyal medyadan öfke saçan Fazıl Say'ı şöyle eleştirdi: "Oturduğu yerden her şeye parmak sallaması sıkmaya başladı. Bu uslüp, klasik müzik kültüründe yoktur. Bu adam bir enteresan, sinirleri bozuk herhalde."

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN