Uğur Akkuş, Ebru Şallı'ya ihanet mi ediyor? Şoke eden Gül Gölge detayı

Hayatında büyük üzüntüler yaşayan Ebru Şallı’nın Uğur Akkuş’tan da boşanacağı iddia edildi. İkili, ‘sorun var ama ayrılık yok’ dese de dün ortaya atılan bir iddia , akılları karıştırdı. Buna göre Akkuş, sık sık Şişli’deki ofisinde eski sunucu Gül Gölge ile bir araya geliyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Nisan 2023 Güncelleme 01 Nisan 2023, 06:58
Uğur Akkuş, Ebru Şallı’ya ihanet mi ediyor? Şoke eden Gül Gölge detayı

İÇİNDEKİLER

2019'da evlenen Ebru Şallı ile Uğur Akkuş'un geçtiğimiz gün yine boşanacağı iddia edildi.



Ayrılık iddiasını yalanlayan ikili, aralarında bir kriz olduğunu ise doğruladı.



Ekim 2022'de de Uğur Akkuş'un kendisine uyguladığı şiddeti sineye çeken Ebru Şallı'nın şimdiki krizde ayrılmayı isteyen taraf olduğu konuşuluyordu. Ancak dün "Söylemezsem Olmaz" programında ortaya atılan bir iddia, ayrılmayı düşünen tarafın Akkuş olduğunu gösterdi.



Sunucuların iddiasına göre Gül Gölge, son dönemde sık sık Akkuş'un Mecidiyeköy'de bulunan ofisine girip çıkarken görülmeye başladı. Programın sunucuları "Gül gibi aşka gölge düştü" diyerek Ebru Şallı ile Uğur Akkuş arasındaki son krizin Gül Gölge nedeniyle çıktığını iddia etti.



ESKİ EŞTEN SERT SÖZLER
Bu iddianın ardından sahneye Uğur Akkuş'un eski eşi Gonca Derin çıktı. "Adam seni kullandı attı, çünkü artık reklamını yapmıyorsun. Sen de akıllandın aferin" diyerek Ebru Şallı'yı kast eden Gonca Derin, şu sözleriyle de Akkuş'u hedef aldı: "İş yok ama dolandıracak çok. Şimdi de bitik ama ünlü bir kadının peşinde. Peşinde derken epeydir birlikteler."

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN