Çağatay Ulusoy ve Afra Saraçoğlu sevgili mi? Magazin gündemini sallayan iddia

Duygu Sarışın’la 6 yıllık aşkını Ocak’ta bitiren Çağatay Ulusoy ile aynı günlerde 4 yıllık sevgilisi Mert Yazıcıoğlu’ndan ayrılan Afra Saraçoğlu, teselliyi birbirlerinde buldu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Mart 2023 Güncelleme 30 Mart 2023, 13:32
Çağatay Ulusoy ve Afra Saraçoğlu sevgili mi? Magazin gündemini sallayan iddia

İÇİNDEKİLER

Magazin dünyasının iki uzun soluklu ilişkisi, Ocak ayında sona erdi.

Bunlardan biri Çağatay Ulusoy ile altı yıldır beraber olan kendisi gibi oyuncu Duygu Sarışın'dı.



Aşklarını yıllardır gözlerden uzak yaşayan ünlü çiftin ilişkisi de yine aynı sessizlikle sona erdi.



Ocak ayının uğursuz geldiği bir diğer çift ise Afra Saraçoğlu ile Mert Yazıcıoğlu'ydu. Dört yıllık aşklarıyla örnek olan iki oyuncu, olaylı bir şekilde ayrıldı.



DİLAN'LA AŞK POZLARI
Herkes güzel oyuncunun aşkına rol arkadaşı Mert Ramazan Demir'le ihanet ettiğini yazdı. Ancak bu iddia taraflarca yalanlandı.



Mert Yazıcıoğlu ise geçtiğimiz hafta kısa süredir aşk yaşadığı oyuncu Dilan Çiçek Deniz ile mutluluk pozları verdi. Bu karelerin ardından gözlerin çevrildiği Afra Saraçoğlu cephesinden ise sürpriz bir dedikodu geldi.



Güzel oyuncunun, 2021 yılında dijital bir platformda yayınlanan "Yeşilçam" dizisinde birlikte rol aldığı Çağatay Ulusoy ile yakınlaştığı öne sürüldü. İddialara göre; sosyal medya üzerinden konuşan sürpriz ikili, geçtiğimiz gün ise Beylerbeyi'nde beraber görüldü. Afra Saraçoğlu'nun bir araya gelme nedeninin arkadaşlık mı aşk mı olduğunu ise zaman gösterecek.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN