Aleyna Eroğlu futbolcu Batuhan Karadeniz'den şiddet gördüğünü iddia etti! “Bana 300 bin TL borcu olan Batuhan...”

Fenomen Aleyna Eroğlu, henüz evliyken birlikte olmaya başladığı iki yıllık aşkı Batuhan Karadeniz’den önceki akşam şiddet gördüğünü iddia etti. Eski futbolcu hakkında suç duyurusunda bulunan genç kadın, “Bu kaçıncı şiddet hatırlamıyorum” dedi ve ekledi: “Bana 300 bin TL borcu olan Batuhan, altın bilekliğimi de çaldı”

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
Aleyna Eroğlu futbolcu Batuhan Karadeniz'den şiddet gördüğünü iddia etti! “Bana 300 bin TL borcu olan Batuhan...”

Sıkıntılı özel hayatı yüzünden yeşil sahalarda başarılı olamayan Batuhan Karadeniz hakkında şok iddia... İkinci eşinin geçtiğimiz sene boşanma davası açtığı eski futbolcu, henüz evliyken fenomen Aleyna Eroğlu ile birlikte olmaya başladı. İki senedir Batuhan Karadeniz ile beraber olan Eroğlu, dün sosyal medyasından şoke eden açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz akşam yeni sevgilisiyle evine gelen Batuhan Karadeniz'in kendisine hakaretler ettiğini ileri süren genç kadın, eski futbolcu tarafından darp edildiğini de iddia etti.

Aleyna Eroğlu futbolcu Batuhan Karadeniz'den şiddet gördüğünü iddia etti!

Aleyna Eroğlu futbolcu Batuhan Karadeniz'den şiddet gördüğünü iddia etti! “Bana 300 bin TL borcu olan Batuhan...”-2

DARP RAPORU ALDI
Omuzundaki morlukları gösteren Aleyna Eroğlu, darp raporu alıp eski sevgilisi hakkında şikayetçi oldu. "Bu bana uyguladığı kaçıncı şiddet? Sayısını hatırlamıyorum. Hep düzelir diye beklerim ama olmadı" diyen Eroğlu'nun iddiaları bununla sınırlı değil. Batuhan Karadeniz'e toplamda 300 bin TL borç verdiğini söyleyen Ahsen Eroğlu, olay yaratan iddialarını şöyle sürdürdü:

Aleyna Eroğlu futbolcu Batuhan Karadeniz'den şiddet gördüğünü iddia etti! “Bana 300 bin TL borcu olan Batuhan...”-3

'37 BİN TL HARCADI'
"Kendisi anneme ait kredi kartından 37 bin TL'lik harcama yaptı. Kaybolduğunu sandığım altın bilekliğimi satıp parasını yediğini itiraf etti. Bir ay önce ilişkiyi bitirdim şimdi ise bana ödeyeceğini söylediği 300 bin TL'yi ödemeyeceğini söylüyor."

Aleyna Eroğlu futbolcu Batuhan Karadeniz'den şiddet gördüğünü iddia etti! “Bana 300 bin TL borcu olan Batuhan...”-4
Genç kadın, omuzundaki morluğu Karadeniz'in yaptığını iddia etti.

Aleyna Eroğlu futbolcu Batuhan Karadeniz'den şiddet gördüğünü iddia etti! “Bana 300 bin TL borcu olan Batuhan...”-5

İHANETTEN SABIKASI VAR!
Batuhan
Karadeniz 2012 yılında Eda Baş ile evlendi. Çift ilerleyen yıllarda boşandı. Karadeniz, 2018 yılında Cemre Karadeniz ile evlendi. Cemre Hanım da eski futbolcuya ihanet yüzünden geçtiğimiz sene boşanma davası açtı. Karadeniz'i o dönem 1 ve 4 yaşlarında olan çocuklarıyla maddimanevi hiçbir iletişimde bulunmadığı için suçlayan Cemre Karadeniz, Ahsen Eroğlu nedeniyle de zor günler geçirdiğini söylemişti.

Aleyna Eroğlu futbolcu Batuhan Karadeniz'den şiddet gördüğünü iddia etti! “Bana 300 bin TL borcu olan Batuhan...”-6

Şimdilerde hiçbir takımda forma giymeyen Batuhan Karadeniz, yıllardır çalkantılı özel hayatı yüzünden gündemden düşmüyor.

Aleyna Eroğlu futbolcu Batuhan Karadeniz'den şiddet gördüğünü iddia etti! “Bana 300 bin TL borcu olan Batuhan...”-7

26 yaşındaki Eroğlu, Batuhan Karadeniz'in kendisini bir otelde saçlarından tutup yerlerde sürüklediğini iddia etti.

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler